Quick Office – platsen för coworking och workation

Quick Office – platsen för coworking och workation

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Många har funnit fördelarna och upptäckt möjligheterna med att arbeta digitalt – bland annat flexiblare arbetsdagar och chansen att arbeta från annan ort som t ex soliga Costa del Sol, s.k. workation. Men friheten har dock sina utmaningar; som att ha en neutral och positiv arbetsmiljö, bra internetuppkoppling samt presentabel miljö för möten. De flesta mår dessutom bra och utvecklas av att komma ut utanför hemmets väggar, vara social och nätverka.

Svaret på dessa möjligheter och utmaningar heter Quick Office. Quick Office är ett kontorshotell där du kan hyra kontorsplats i ett coworkingkoncept, som förutom att erbjuda bästa arbetsmiljö även ger tillgång till mötes- och konferensrum och inte minst snabbt och stadigt internet. På plats finns även en kontorsvärd, som ser till det vardagliga. Och nu riktar Quick Office sig också direkt till arbetsgivare som vill ge anställda möjlighet att under en kortare eller längre period arbetar på annan ort.

”Vi märker tydligt trenden och intresset för workation, för vilket digitalt arbete öppnat dörren. Detta vill vi naturligtvis skapa de bästa förutsättningarna för. Därför har vi tagit fram speciella erbjudanden för företag som vill ge sina medarbetare möjlighet att komma hit till Costa del Sol för workation, med allt som det innebär – förutom att erbjuda kontorsplats och kontorstjänster erbjuder vi även att boka boende samt aktiviteter utanför arbetstid”, berättar Carl-Fredrik Morander, som startade Quick Office i Fuengirola tillsammans med Fredrik Carlqvist för drygt två år sedan. ”Efter två års tid har vi blivit riktigt varma i kläderna och vi kan möta de behov som uppstår, både när det gäller distansarbete, workation eller egna företagare som hellre har kontorsplats hos oss än hemma. Med Quick Office skapar vi struktur så att strukturen inte begränsar utan i stället skapar förutsättningar”, förklarar Carl-Fredrik Morander.

Quick Office gör coworking och workation möjligt!

Quick Office Fuengirola

Calle Romería Del Rocío no. 6, 29640 Fuengirola

www.quickoffice.se/kontorshotell/fuengirola/

fuengirola@quickoffice.se

+34 640 055 095

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco