Svensk tandläkare hos Clinica Dental Escandinava

Svensk tandläkare hos Clinica Dental Escandinava

Fototext: Tandläkare Anders Larsen hälsar välkommen till sin nya kollega Karin Sundin.

Hos Clinica Dental Escandinava, den första skandinaviska tandläkarkliniken som etablerades på Costa del Sol (i Fuengirola 1986) vill man inte bara erbjuda den bästa tandvården med modern teknologi, man anpassar sig också till efterfrågan. Detta sågs t ex förra året, när Clinica Dental Escandinava öppnade en mottagning i Calahonda, varmed verksamheten fick två kliniker. Och nu är det dags för ytterligare en nyhet; Clinica Dental Escandinava, som alltid varit omåttligt populär bland danskar och norrmän, märker nämligen en allt större efterfrågan från svenskar, varför nu tandläkare Karin Sundin hälsas välkommen.

Karin är utbildad vid Karolinska Institutet och har gjort karriär som tandläkarchef i Sverige. Hon arbetar med all typ av allmäntandvård och ortodonti i form av Invisalign (tandreglering med osynlig tandställning). Detta tar hon med sig till Clinica Dental Escandinava, där hon, liksom de andra tandläkarna, kommer att arbeta på både kliniken i Fuengirola och i Calahonda.

”Tänder är min passion – både det praktiska och medicinska som yrket innebär. Att dessutom träffa personer i alla åldrar gör det bara ännu bättre!”, säger Karin, som är glad att bli en del av det professionella teamet hos Clinica Dental Escandinava. ”Här erbjuder vi mycket bra både allmäntandvård och specialisttandvård, och alla tandläkare har vana från Skandinavien. Vi tänker att ’nyckeln till framgång’ heter god vård och god kvalitet, och vi lyften fram vikten av preventiv vård – för vi vill ju helst att alla ska slippa problem över huvud taget – ’En frisk mun är en frisk människa!’”.

Är du kopplad till svenska Försäkringskassan kan du som patient hos Karin får tandvårdsersättning, då hon är svensk tandläkare. Du skriver själv ut ett dokument från Försäkringskassan, tar med detta vid ditt besök, så fyller Karin i det. Gäller ej estetisk tandvård.

Fuengirola:
C/ Las Deblas, Edif. Palm Beach 1º I,
Paseo Marítimo Rey De España 95
Tel. +34 952 660 167 

Sitio de Calahonda:
Centro Comercial Los Cipreses 4, 1-3B.
Tel. +34 952 933 934

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.