Nordic Property Studio

– fullservicebyrån som förenklar processen till och livet i Spanien

Nordic Property Studio är en fullservicebyrå där man vet att en flytt till och ett liv i Spanien kan innebära en del komplexa överväganden. Med bred erfarenhet av bostads- och juridikrelaterade frågor från både Sverige och Spanien har byråns grundare, Silvia Llorens Chillón och Daniel Gustafsson, identifierat behovet av personlig och professionell service.

Hos Nordic Property Studio kan du bland annat få hjälp med de praktiska detaljerna vid en flytt till Spanien – från barnens skolgång och folkbokföring till bilregistrering och NIE-nummer. Deras service är både snabb och prisvärd, och anpassas efter behov såsom juridisk hjälp genom hela processen vid fastighetsköp samt tillhörande detaljer (som t ex sophämtningsavgifter, bredband, larm och låsbyte), registrering hos myndigheter, upprättande av spanskt testamente, äktenskapsförord etc. Dessutom, vill man ha ett bekymmersfritt boende när fastighetsköpet är klart tar de också ansvar för den efterföljande löpande förvaltningen av ens fastighet.

Silvia Llorens Chillón och Daniel Gustafsson.

”Vi arbetar i nära samarbete med kunden och ger det där lilla extra i serviceväg för att kunden ska få just den hjälp som denne behöver. Vi eftersträvar långsiktiga kundrelationer där kunden aldrig behöver tveka kring att höra av sig”, säger Daniel. ”Med verktyg som molnbaserade programvaror och digitala kommunikationskanaler erbjuder vi både hög tillgänglighet och hög kvalitet på vår service, som tack vare vår samlade erfarenhet, kunskap och våra språk (svenska, spanska och engelska) sträcker sig från skräddarsydda boendelösningar till att agera som en förlängd arm i företags- och myndighetskontakter”, förklarar Silvia.

Hos Nordic Property Studio tar man helhetsansvar.

”Vi är din nyckel till ett enklare och tryggare boende i Spanien”, hälsar Silvia och Daniel.

www.nordicpropertystudio.com

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.