To bort konto

För att starta processen att ta bort ditt konto, följ stegen nedan:

  1. Starta En Sueco Mobile App och se till att du är inloggad på ditt konto. Om du inte är inloggad än, vänligen fortsätt att logga in med dina referenser.
  2. Hitta inställningar i applikationen. Detta kan vanligtvis hittas i menyn eller profilsektionen, beroende på applikationens användargränssnitt.
  3. I inställningsmenyn, navigera till avsnittet för kontohantering och hitta alternativet att ta bort ditt konto.
  4. När du väljer alternativet för borttagning av konto visas en bekräftelseprompt för att säkerställa din avsikt. När du har bekräftat ditt beslut, var medveten om att ditt konto kommer att raderas permanent.

Observera att denna åtgärd är oåterkallelig och när ditt konto har raderats kommer all tillhörande data och information att tas bort permanent från applikationen. Så var försiktig och se till att du verkligen vill fortsätta med denna procedur.

Skulle du behöva ytterligare hjälp eller stöta på några problem under denna process, tveka inte att kontakta vårt supportteam för vägledning och förtydligande.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.