Transcom har kommit till Costa del Sol! – din nästa arbetsgivare?

Transcom har kommit till Costa del Sol! - din nästa arbetsgivare?

ADVERTORIAL

Här är företaget som tar kundservicecenters till en ny nivå. Oavsett om det handlar om detaljhandel, finans, teknik eller annat erbjuder Transcom en service som förtjänar en guldstjärna i kanten. Företaget, som nyligen slagit upp dörrarna till sitt första kontor i Málaga, närmare bestämt i Benalmádena, (sin första avdelning i Spanien startades 2000) och som redan förbereder fler kontorslokaler, guidar sina kunder aktivt i den digitala agendan och skapar potential till att förbättra kommunikationen mellan företag och kund. Med 27 000 anställda, 50 olika kontor i 21 länder, på 33 olika språk, erbjuder Transcom i dag kundservice till fler än 200 internationella kunder.

Detta är Transcom

Transcom är ett globalt företag specialiserat på kundservice, som drivs av innovation och passion att hjälpa människor att lösa problem, att överlappa avstånd och tillföra tydlighet. Detta är ett företag som förstår att vara kunders röst. Med intelligent teknologi är Transcom ett globalt nätverk bestående av lokala specialister som drivs av ambitionen att få saker att fungera. Här utgår man från reaktiv felsökning till aktiv lösning och det arbetas det hela tiden med utveckling för att ligga steget före på marknaden, samtidigt som det hålls ett ständigt vakande öga på senaste teknologierna och trenderna för att skapa nya vägar för att erbjuda kunden det bästa.

”Det bästa med att jobba hos Transcom är vänliga kollegor, bra arbetsvillkor och managers med öppet sinne”

Elmar, Azerbaijan.

Attraktiv arbetsplats

Inget företag kan erbjuda femstjärnig service till sina kunder utan den viktigaste pelaren i hela verksamheten – personalen. Transcom vet att hög kundnöjdhet bottnar i hög personalnöjdhet, och som det svenska företag som Transcom i grund och botten är, är siktet inställt på personalvård på hög nivå. Teamkänsla, trivsel och trygghet, är tre pelare som man hos Transcom står stadigt på.

För att möta den stora efterfrågan från kundföretag och för att ha den bästa personalen, rekryterar Transcom inte bara lokalt, utan även internationellt. För personal som flyttar till Málaga för arbete hos Transcom finns mycket generösa flyttpaket innehållande allt från hämtning från flygplatsen, noggrann introduktion i arbetet och presentation av Málaga, till boende i det trendiga Málagakvarteret Soho tills man själv hunnit lösa bostadsfrågan och hjälp med pappersarbete till myndigheter. Dessutom behöver man aldrig känna sig ensam hos Transcom. Redan innan ankomst upprättas en nära kontakt med HR-avdelningen och en ”Kompis” (”Buddy”) – en personlig kontakt som finns vid din sida som just en kompis – som sällskap och för att svara på dina frågor. Och på plats arrangeras det titt som tätt uppskattade aktiviteter som stadsvandringar och utflykter, besök på museer och konserter, och annat, som man är välkommen att delta vid.

Som parantes tåls det att tillägga att Transcom är en av Sveriges största arbetsgivare för unga människor.

”Jag älskar mitt jobb hos Transcom på grund av den positiva arbetsatmosfären, den hälsosamma omgivningen och de underbara människorna (redan vänner) som jag jobbar med. Jag skulle rekommendera det till alla, oavsett ålder”

Karla, Kroatien.

Jobba hos Transcom

Transcom är en ung och motiverande arbetsplats där möjligheten att göra karriär är stor. Det är också ett modern företag utan stora avstånd och hierarki, i stället vurmas det för en platt organisation med nära relationer. Hos Transcom har man kul, tempot är högt och utmaningarna är många. Här räknas varje individs drivkraft i teamet och tillsammans kan underverk nås!

Vid anställning får du en ordentlig introduktion till arbetsuppgiften, så att du är väl förberedd och dina kollegor finns alltid nära till hands vid eventuella frågor.

Ledorden i verksamheten är passion, innovation och förstklassighet och alla i företaget kan hålla med om att det utmärks av glädje, dynamik och innovation. Att arbeta hos Transcom kan vara både intensivt och utmanande, men det är också spännande och inte minst roligt!

Förverkliga drömmen om att leva och arbeta i det charmiga och soliga Málaga, fyllt med äventyr! Bli en del av Transcom-teamet och utvecklas professionellt. Se lediga tjänster och mer information här (https://insights.transcom.com/customer-service-specialist-malaga-relocation).
Skicka din jobbansökan till: malaga.recruitment@transcom.com

Följ Transcom på Instagram och Facebook: @transcommalaga

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.