Viss optimism kring coronaviruset

Viss optimism kring coronaviruset

14 dagar efter det första fallet av coronavirus i Spanien är läget (under torsdagseftermiddagen) att 249 spanjorer är smittade, tre har dött och sju är inlagda på intensivvård. Övriga sägs vara vid gott mod och enbart under observation – antingen på sjukhus eller i deras hem. Trots det ökade antalet smittade under de senaste veckorna visar den spanska hälsovården nu en viss optimism, då antalet smittade inte ökat i den grad som man först fruktade.

Äldre och svaga kan drabbas hårt av viruset men annars ser man positivt på hur opåverkade andra smittade är. Det största bekymret rör de ekonomiska konsekvenserna av viruset. Speciellt flygbolagen och produktion som tillverkar produkter beroende av leveranser från Kina är hårt drabbade.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.