Workation i Fuengirola med Quick Office

Workation i Fuengirola med Quick Office

Så här under vinterhalvåret lockas många nordbor av tanken om ljusare och varmare klimat. Vad passar då bättre än en arbetsvecka eller två på Quick Office sydligaste kontor? Närmare bestämt i Fuengirola. Bekvämt beläget en halvtimme med pendeltåg från Málaga flygplats.

Eller kanske du redan befinner dig på Costa del Sol, arbetar hemifrån och saknar ett ordentligt kontor för möten och med tillgång till all den tekniska utrustning som ett modernt uppkopplat kontor innebär?

För snart tre år sedan påbörjades arbetet med att etablera Quick Office kontor i Fuengirola, med målsättningen att komplettera Quick Office utbud. Pandemin gjorde dock startsträckan aningen längre än planerat. Å andra sidan har pandemin bidragit till att distansarbete vuxit sig större och ”work from anywhere” är här för att stanna. Det gillar man hos Quick Office, där man är glad att kunna bidra till att skapa bra upplevelser.

”Med vårt koncept slipper du planera och kan luta dig tillbaka och njuta av din workation-vecka, själv eller med några kollegor. Våra vänner på Quick Office Fuengirola ordnar allt praktiskt” säger Fredrik Carlqvist, från Quick Office Fuengirola.

Allt detta kan Quick Office ordna med:

·        Tillgång till arbetsplatser och små mötesrum lämpliga för videomöten i Fuengirola.

·        Två timmars workshop om distansarbete och ledarskapsutmaningar i distribuerade organisationer.

·        Rekommenderade och prisvärda boenden.

·        Padel på utomhusbana – bana, spelpartner, tränare vid önskemål.

·        Tips på bra restauranger.

·        Organisation av andra fritidsaktiviteter såsom vandringar m.m.

·        Lägenhets- och husvisningar på Costa del Sol med svensk mäklare för den som kanske är intresserade av att köpa en bostad.

Låter detta intressant? Boka ett 15 minuters digitalt möte med Fredrik Carlqvist. Efter mötet återkommer Quick Office med ett prisförslag utifrån ditt önskemål.

Quick Office Fuengirola

Calle Romería del Rocío no. 6, 29640 Fuengirola

www.quickoffice.se/kontorshotell/fuengirola/

fuengirola@quickoffice.se

+34 640 055 095

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.