Las Camelias – din veterinärklinik när din ”pälskling” behöver vård!

Las Camelias – din veterinärklinik när din ”pälskling” behöver vård!

Det är ingen nyhet att vi älskar våra husdjur och att många av oss också väljer att ta med dem på resor, speciellt till det härliga klimatet som råder på Costa del Sol. Oavsett om du är fastboende på Costa del Sol eller på besök är det skönt att veta att veterinärkliniken Clínica Veterinaria Las Camelias finns, om din hund eller katt skulle behöva en vaccination, avmaskning, blir sjuk eller råkar ut för en olycka. De finns också behjälpliga med rådgivning och självklart också med chipmärkning, kastrering och annat som hör till om katten eller hunden just blivit ny medlem i din familj.

Hos Las Camelias har man närmare 30 års erfarenhet av att ta hand om husdjur. Här möter du veterinärerna Montse och Enrique, som tillsammans äger och driver veterinärkliniken, och de älskar sitt jobb: ”Djuren är vårt liv. Hos oss får både du och din ’pälskling’ ett personligt bemötande och vi lägger stor vikt vid att ge korrekt hjälp snabbt. Här är ditt djur i trygga händer.”

På kliniken, som ligger centralt i Fuengirola och med bra parkeringsmöjligheter, finns modern utrustning för lättare kirurgi. För mer avancerad sjukvård finns samarbete med specialister med rätt utrustning, samtidigt som kontakten hela tiden bibehålls med Montse och Enrique.

Montse och Enriquepratar både spanska och engelska, och en stor del av deras kundgrupp utgörs sedan många år tillbaka av skandinaver.

Clínica Veterinaria Las Camelias

Calle Teresa Zabell 1, Fuengirola

Tidsbokning: 952 46 11 79

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.