100 ord från annonsörer

Liberty Seguros – ditt försäkringsbolag! 

Libertys Seguros erbjuder ett brett utbud försäkringar som gör ditt liv i solen tryggt och enkelt. Libertys Seguros erbjuder inte bara bil- och hemförsäkring (med bl.a. valfri verkstad och ersättningsbil i 35 dagar samt skadedjurskontroll och trädgårdsmöbelersättning), utan även bl.a. livs- och begravningsförsäkring och mycket mer, så att du kan ha alla försäkringar under ett experttak!

Libertys Seguros ger skräddarsydd service med dina behov i fokus. Med fler än 300 utländska försäkringsmäklare och -agenter som talar ditt språk, är det lätt att förstå att Libertys Seguros är utlänningarnas favoritförsäkringsbolag i Spanien, med över 175 000 utländska kunder.

Hitta din närmaste försäkringsmäklare/-agent på: www.libertyexpatriates.es eller ring: +34 91 342 25 49.


BoConcept – danska designmöbler på Costa del Sol

Inspireras av det senaste inom nordisk design och stil. Besök oss i Mijas eller Marbella och se vårt stora utbud med danskdesignade soffor, stolar, bord, sängar, förvaringslösningar och tillbehör – och få professionell rådgivning kring inredning till din bostad. Våra experter kan hjälpa dig att hitta den perfekta stilen som matchar din personlighet och inredning, oavsett om du vill uppdatera ditt vardagsrum, söker en matgrupp till matsalen eller en designmöbel till ditt hem.

www.boconcept.es / +34 951 242 092


Specialister på konst och ramar

Novo Cuadro och Rimon Collection har en stor kollektion och ett brett utbud med originalmålningar från många olika konstnärer, de flesta från Spanien. Alla konstnärer har valts ut baserat på deras talang, vilket passar bra ihop med Novo Cuadros filosofi och mål om att ta fram konst från duktiga konstnärer och lyfta fram denna närmare sina kunder.

Novo Cuadro erbjuder unika produkter i hög kvalitet såsom gravyrer, målningar på duk och träpanel, litografier samt tryck och fotografier.

I Novo Cuadros verkstad görs och designas även alla typer av ramar, efter måttbeställning, så att kunden får det färdiga konstverket precis just så som kunden önskar.

www.novocuadro.com / +34 952 662 791  


Fototext: Ägarna Juan Gómez och Helena Johansson tillsammans med kollegorna Marléne Johansson och Cazandra Dahlberg.

Consulting Johansson & Gómez – hittar vägen genom den spanska byråkratin

Consulting Johansson & Gómez är väletablerat och har under 20 års tid tryggt hjälpt svenskar med allt från deklarationer, lagfarter vid köp och försäljning av fastigheter, testamenten och arvsärenden, för såväl residenta som icke-residenta.

Här lyssnar man på sina kunder och vid t ex köp/försäljning av egendomar, eller ett arv, är de med sina kunder från början till slut – dvs. ansöker om NIE-nummer och öppnar bankkonto (om så behövs) skriver kontrakt, undertecknar lagfarten, presenterar och betalar skatter, registrerar egendomen i landregistret samt ordnar med autogiro av löpande kostnader.

Consulting Johansson & Gómez, hjälper dig hitta vägen genom den spanska byråkratin.

www.consultingjg.com / +34 952 58 57 81


Fototext: Global Accountings grundare och ägare, Bo Wennertorp.

Global Accounting – den svenskägda spanska revisionsbyrån

Global Accounting är en svenskägd spansk revisionsbyrå med svensk-, engelsk- och spansktalande personal. Samtliga medarbetare är antingen juridik- eller ekonomiutbildade i Sverige eller i Spanien. Vi behärskar både svensk och spansk bokföring, bokslutsregler samt skattefrågor. Med vår samlade kompetens och mångåriga erfarenhet hjälper vi våra kunder tillrätta i Spanien.

Vårt kontor i Marbella öppnades april 1999 och våra tjänster vänder sig till både privatpersoner och företag. Våra kunder är till största delen skandinaver som vill bosätta sig eller tillbringa delar av året i Spanien, starta företag eller köpa fastighet. Sedan 2018 har Global även ett kontor i Stockholm.

www.globalaccounting.es / + 34 952 82 82 52 / +46 8 52 02 75 87


Fastighetsbyrån på Costa del Sol

Att köpa hus i Spanien är populärt och en dröm för många, och just nu köper rekordmånga svenskar bostad på Costa del Sol. Mellan november och december 2021 sågs en ökning 18 %!

Kanske söker du ett pittoreskt byhus eller längtar efter ett modernt radhus i solen, med närhet till service och på lagom avstånd från flygplatsen? Och förutom läget är det mycket att tänka på när du ska köpa hus i Spanien. Vi på Fastighetsbyrån hjälper dig att hitta rätt. Med rätt mäklare vid din sida kan du koppla av och känna dig trygg!

www.fastighetsbyran.com


Burai Försäkringar – för din trygghet i Spanien

Vid husköp är det inte bara läge och mäklare det ska tänkas på, det är lika viktigt att du ser till att vara rätt försäkrad.

Burai Försäkringar är exklusiva agenter för Liberty Seguros och DKV Seguros, några av de bästa och högst ansedda försäkringsbolagen i Spanien.

Burai Försäkringar finns med dig hela vägen, vi kan guida samt hjälpa dig att hitta försäkringarna som passar just dig, och vi finns även med när skadan är framme.
Dessutom, vid eventuella språksvårigheter med hantverkare, besiktningsmän eller bilverkstäder m.m. finns vi också vid din sida.

www.burai-insurance.com / +34 658 077 748


Kök, bad och renovering i bästa kvalitet

Funderar du på att renovera köket eller badrummet, eller vill du göra en helrenovering av hela bostaden?

Då kan Nordic Muebles hjälpa dig.

Vi har 16 års erfarenhet av renoveringar och utbyggnationer av befintliga bostäder med skandinavisk kvalitet och styrning. Tillsammans med dig som kund tar vi fram offerter och ritningar av ditt projekt, så att du kan visualisera det färdiga resultatet. Vi är här för att ge dig vägledning och råd. Så kontakta oss för ett gratis och icke-bindande samtal och låt oss tillsammans se över era möjligheter.

Vår butik ligger i Fuengirola men vi arbetar på hela Costa del Sol.

Vi ser fram emot att höra ifrån er.

www.nordicmuebles.com / 951 26 03 60


Fototext: Katja Rise Carlqvist, fastighetsmäklare och ägare till HomenetSpain.

HomenetSpain – mäklaren med dig i fokus!

Med mer än 10 års erfarenhet och hundratals sålda fastigheter har HomenetSpain gedigen kunskap och stor kännedom om Costa del Sol. Vi har tillgång till hela marknaden och hittar bostaden du söker, oavsett om du vill ha modern nyproduktion eller traditionell spansk stil.

HomenetSpain är din moderna mäklare, som förutom traditionella visningar erbjuder live-visningar online med Katja Rise Carlqvist (fastighetsmäklare och ägare till HomenetSpain) på ”Bostad Spanien” på Facebook och i efterhand även på hemsidan. Med denna tjänst kan du följa med på bostadsvisningar var du än befinner dig!

Vi finns här för dig och ser till att bostadsköpet blir en trygg och säker upplevelse! Att köpa bostad är inte krångligt; vi hjälper dig med allt – före, under och efter!

www.homenetspain.com/sv / +46 (0) 730 683 575 / +34 633 300 956


Vi hjälper dig hela vägen

Cylinders är ett biluthyrningsföretag på Costa del Sol med ett svensktalande team som hjälper dig hela vägen!
Vi finns på Málaga flygplats och i Fuengirola samt levererar bilar till hotell mellan Málaga och Marbella.
Hos oss har du alltid helförsäkring utan självrisk.
Ingen deposition eller kreditkort krävs och du betalar vid ankomst!

Inga dolda extrakostnader före eller efter din hyresperiod!
Gratis ändring och avbokning.

På Málaga flygplats få du alltid personlig service d.v.s. inga köer, busstransfer eller långa promenader för att hämta bilen.

Vi erbjuder flera tillval såsom elektriska sparkcyklar, barnvagnar m.m. – allt för att göra din resa så smidigt som möjligt och till rätt pris!

www.cylinders.rent


Fastighetsmäklare Åsa Pettersson

I år firar Åsa Pettersson, grundare och ägare till Åsa Pettersson Real Estate 40-årsjubileum på Solkusten. 1982 bestämde Åsa sig för att lämna Sverige och flytta till Spanien en period och valet föll på Benalmádena där familjen hade en semesterlägenhet. Ganska snabbt började Åsa jobba på en stor skandinavisk mäklarfirma. På 90-talet utbildade hon sig till mäklare här i Spanien och startade därefter företaget i sitt eget namn. Kontoret har flyttat några gånger men finns sedan 2010 på Plaza San Rafael i Los Boliches, Fuengirola. Många svenska familjer har under åren anlitat Åsa för att köpa eller sälja sin spanska bostad. Och Spanien har för länge sedan blivit Åsas första hem.

Åsa Petterssons affärsidé är att en nöjd kund gärna rekommenderar dem till en ny kund.

www.asapettersson.com / +34 952 59 31 32


Dina advokater i Spanien

Sedan över 20 år är Wallin & Partners en av Spaniens ledande advokatbyråer med kunskap och kompetens inom både svensk och spansk rätt. Våra advokater i Spanien biträder utländska, främst svenska, privatpersoner och företag avseende spansk civilrätt, men tyngdpunkten liggerpå fastighetsrättarvsrätt, familjerätt, skatterätt, bolagsrätt och processrätt.
Wallin & Partners erbjuder juridisk rådgivning på svenska, engelska, spanska och finska. Från vårt kontor i Fuengirola, mitt emellan Málaga och Marbella på Costa del Sol, hjälper vi svenska klienter och andra med juridiska frågor inom spansk, svensk och internationell lag.

www.wallinpartners.com / +34 952 47 02 07


Mäklarfirman Perfect Marbella, din trygghet – vårt ansvar!

Fastighetsmäklarfirman Perfect Marbella arbetar dagligen med försäljning av bostäder på Costa del Sol till privatpersoner och har ett nära samarbete med investerare kring utveckling av allt från enkla bostäder till stora lägenhetskomplex. Under våra 22 år på kusten har vi byggt upp en riktigt bra kännedom om marknaden på Costa del Sol, med ett stort nätverk och inte minst kunskap kring praktiska och ekonomiska förhållanden samt nödvändiga förhållningsregler som bör tänkas på vid köper eller försäljning av fastighet i Spanien. Självklart säkrar vi också köparnas rättigheter genom vårt nära samarbete med spansk-skandinaviska advokater.

www.perfectmarbella.com / +34 677 990 992


NordKap Living™ – Skandinavisk wellness till hemmet

NordKap Living™ är det spanska dotterbolaget till SPA Kompagniet – Danmarks största återförsäljare av spa och wellness. Vi har fyra butiker i Danmark, en svensk onlinebutik och så vår stora butik på Costa del Sol, som heter NordKap Living™. Vi är experter med 20 års erfarenhet och kan ge dig topprofessionell vägledning och rådgivning kring spa, bastu, inredning och allt som vi har i vårt sortiment.

Majoriteten av vårt sortiment tillverkar vi själva under vårt eget varumärke NordKap™. Detta gör att vi kan hålla låga priser, utan dyra mellanled från fabrik till våra lager – och då vi själva står för produktionen kan vi garantera att även de minsta detaljerna är i absolut världsklass.

www.nordkapliving.es / +34 683 427 904


Scandinavian Service – konsult- och bokföringsbyrå

Scandinavian Service startades år 2002 av familjen Öberg. Företaget drivs sedan några år tillbaka med Joakim Öberg i ledningen för ett noga utvalt team med högt kvalificerade medarbetare.

Joakims föräldrar, Stig och Maud, tillhörde de första norrbottningar som utvandrade till den spanska solkusten, där de kom att etablera sig i flera olika branscher. De drev fotofirma, radioprogram, hotell- och restaurangverksamhet och var även verksamma inom resebyråbranschen. Under nio år var Stig Öberg dessutom svensk honorärkonsul i Málagaprovinsen.

Scandinavian Service är en erfaren konsult- och bokföringsbyrå som arbetar med redovisning, bokföring och ekonomisk rådgivning och vi hjälper till med byråkratin vid fastighetsköp.

www.scandinavianservice.eu / +34 952467195

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.