Fotbolls-besvikelse och glädje på svenska Area 51

Fotbolls-besvikelse och glädje på svenska Area 51

alt

Sedan oktober förra året har Marcus stått vid spisen på restaurang Area 51, på ”hotell PYR – gatan” i Fuengirola. Han har kunnat glädja sig över två verkligen stora inkomstbringande arrangemang.
Det var nyårsafton, samt fotbollsmatchen på Tv lördagen den 6 juni, den mellan Sverige och Danmark. Matchen gick av stapeln på Råsundastadion i Solna. Båda gav fullt hus och lite till.
Marcus tippade själv mellan 150 – 200 gäster till fotbollen – varav 70 medlemmar från den danske supporterklubben La Pena De Dinamarca, som kom med vänner för att äta i inomhusrestaurangen. Alla andra gäster såg på storskärms-tv utanför eller i baren. Många var förstås svenskar.
Resultatmässigt blev matchen en besvikelse för Sverige. Danmark vann med 1 – 0 och leder nu kvalgrupp 1 till VM i Sydafrika nästa sommar. En tröst och glädje blev det istället på onsdagen efter då Sverige besegrade Malta med 4 – 0 i Göteborg. Matchen sågs av 50 svenskar på Area 51. Efter detta är Sverige nummer 4 i gruppen och på samma poäng som nr 3, Portugal. Ungern är nummer 2.

 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.