Enorm cyberattack i Benalmádena

Benalmádena kommun har natten till onsdagen drabbats av en omfattande cyberattack. Kommunen varslades av attacken av statens centrum för cybersäkerhet (RNS) och det tog inte lång tid för de lokala teknikerna att reagera. Under hela natten arbetade kommunkontoren intensivt med… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Europas största lager med lustgas har beslagtagits i Málaga

Guardia Civil har ingripit och beslagtagit 21 302 liter dikväveoxid (N2O), mer känd som lustgas, i ett lager i Alhaurín el Grande i Málagaprovinsen. Enligt polisen uppskattar man att det handlar om det största partiet lustgas som har beslagtagits i… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Gratis guidade besök vid arkeologisk utgrävning i Mijas

Här följer en fantastisk möjlighet att lära känna Cortijo de Acebedo – platsen där det utförs arkeologiska utgrävningar och där man kan lära sig mer om Mijas förflutna under den feniciska och romerska perioden. Det är under de europeiska arkeologidagarna,… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Butikslokaler görs om till lägenheter

Trenden började i Madrid och Barcelona för några år sedan, när fler och fler lokalägare började bygga om sina tomma butikslokaler och mindre lager till små lägenheter, som följd av den bostadsbrist som rådde. Nu kan denna trend ses i… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Förväntad ekonomisk tillväxt på 2,3 %

Banco de España har höjt nivån för den förväntade tillväxt för Spanien till 2,3 procent för innevarande år. Detta särskilt på grund av de enorma mängderna turister som söker sig till Spanien. 2023 växte den spanska ekonomin med 2,5 procent… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Välkommen till Rondas Desfiladero del Tajo

Miljontals människor har sett Ronda från bron som har blivit lite som en av symbolerna för Andalusien, förevigad i Hollywood-filmer, internationella tv-annonser och naturligtvis hur många selfies som helst. Nu har du också chansen att se bergsstaden underifrån. En Sueco bjuder här med dig på ett vertikalt äventyr ner i djupet av Rondas ravin Tajo, […]

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.