Casa de los Navajas hemligheter

– En neomudejárpärla i Torremolinos. Är man ute och promenerar utmed Bajondillo-stranden i Torremolinos och i stället för att njuta av utsikten över havet riktar blicken in mot husen, kan man inte undvika att se Casa de los Navajas –… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Kackerlacksinvasion i sommarvärmen

När temperaturen stiger ses allt fler kackerlackor i städerna. Generaldirektören för den nationella föreningen för miljövårdsföretag (Anecpla), Jorge Galván, förklarar två orsaker bakom de stora mängderna kackerlackor just i sommar: ”Å ena sidan gör de ökade temperaturerna till följd av… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Spaniens längsta bokmässa i Marbella

Fram till den 18 augusti står Marbella värd för Spaniens längsta bokmässa – en fantastisk mötesplats för bokhandlare, författare och läsare. Platsen är Paseo de la Alameda och där, i femton montrar kan kan besökare hitta alla typer av litterära… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Läkarförbundet föreslår förbättringar av den offentliga sjukvården

Missnöjet bland vårdpersonal inom den andalusiska hälsovården är enormt. Detta speciellt efter införandet av sommarplanen, som av alla fackförbund anses ge stora brister. Bland annat klagas det över att arbetsbördan för vårdpersonal är överväldigande liksom att vårdpersonal ”flyr” från Andalusien… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Majoriteten av nyregistrerade turistbostäder uppfyller inte regelverket

80 procent av de turistbostäder som är registrerade i Málaga stad sedan februari 2024 följer inte de nuvarande kommunala bestämmelserna, som kräver att bostäderna bland annat ska ha egen ingång. Det är slutsatsen av den inspektion som Stadsbyggnadsnämnden har genomfört… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Treåring som bodde i skåpbil i Málaga räddad

Nationalpolisen i samarbete med Junta de Andalucía har räddat en treårig flicka som levde under riskfyllda omständigheter i en skåpbil parkerad på en gata i Málaga stad. Flickan tillbringade nätterna i bilen tillsammans med sin mamma och dennes partner, som… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.