Jubileumsfest på Centro Idea

Jubileumsfest på Centro Idea

Det skandinaviska köpcentret på Mijasvägen håller lördagen den 17 oktober en stor jubileumsfest. Under hela dagen är det massor av spännande underhållning och aktiviteter för stora och små. Århus Garden underhåller kl.11.30, det kommer också att vara annan musikalisk underhållning och en clown som försäkrar att också barnen får en rolig dag.
Enligt traditionen är det också flera modeshower, där Boutique Viggo och Boutique Daniella visar höstens mode både för damer och herrar och Boutique Divina presenterar säsongens snyggaste damunderkläder och baddräkter. Det är tävling i forma av "Hammarslag" där den lyckosamme kan vinna en stilig varukorg. Tävlingen anordnas av Simzar Estates, Kaas och Kirkemann samt Mette Skovby Jensen.
Hos Flor Valentin kan du deltaga i blomsterbindningskurs. Den äger rum i affären på den nedre parkeringsplatsen, medan det i den nya affären som är ut mot den övre parkeringsplatsen hålls mottagninge.
Mellan showerna finns det möjlighet att smaka på den läckra födelsedagstallriken i Bistron och titta på spännande och sunda erbjudanden i hälsokostaffären Vitamina. Med anledning av dagens jubileum har affärerna en rad bra erbjudanden och i pation trängs bodar, klädstativ, stånd med brukskonst och en hälso- och skönhetsworkshop.
 

Centret håller öppet från klockan 10.00 -16.00. Kom och ha en trevlig dag i Centro Idea på Ctra. de Mijas, Mijas.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.