Costa Biz februari 2010

BoConcept erbjuder miljontals möjligheter

"Men bara ett är rätt", förklarar Jan Petersen från BoConcept. "Vår viktigaste uppgift som återförsäljare av kvalitetsmöbler är att kunden blir nöjd. Därför erbjuder vi en mängd möjligheter när det gäller design. Kunden kan välja mellan åtskilliga typer av soffklädslar, färger, armstöd och ben. Men för att kunna erbjuda den perfekta lösningen lägger vi stor vikt på att skapa ett nära samarbete med kunden. Vi föreslår därför alltid ett oförpliktigande hembesök där vi kan se hur bostaden är inredd. Aspekter som färgen på väggarna, befintliga möbler, ljusinsläpp m.m. kan ha avgörande betydelse för hur våra möbler passar in i hemmet. En del är lite återhållsamma när det gäller att bjuda hem oss till deras privata hem, men när de efteråt ser resultatet är det aldrig något de ångrar.
Vi har ett modernt 3D inredningsprogram som vi använder till virtuell inredning och det enda vi behöver är en skiss eller planritning över bostaden för att kunna skapa en 3D-bildinredning med möbler från BoConcept. Vi ger också inspiration till hur man kan göra bostadens förhållanden annorlunda. Många har en tendens att köra i gamla hjulspår och har kanske behov av hjälp för att kunna tänka i andra banor och på den punkten är vi specialister", avslutar Jan.
För ytterligare information om BoConcept se www.boconcept.es.

Nu också estetisk solvärmeenergi

Det blir alltmer populärt med solenergi speciellt här på kusten där solen skiner nästan varje dag året om. Solenergi är ett bra sätt att spara pengar på samtidigt som man tar vara på miljön. Och speciellt nu när det krävs enligt lag att alla nybyggda villor ska ha solenergi, finns det ett alternativ till de vanliga kända systemen.
Som en nyhet på Costa del Sol finns det nu solenergisystem i en estetisk snygg design som är en integrerad del av villan. Systemen läggs nämligen direkt ovanpå husets tegelpannor och smälter ihop med resten av takbeläggningen. Systemen finns i olika storlekar och prisklasser och det är möjligt att välja system till hela eller delar av takytan.
Firman bakom det innovativa solenergisystemet är det svenska företaget SolTech Energy, som under de senaste 10 åren har installerat samma system till husägare i Sverige. Andreas Telandar, som leder den spanska avdelningen, berättar att det nya systemet väcker stort intresse både hos privata och det offentliga, samt att han nyligen ingått samarbete med kommunala instanser på kusten som framöver kommer att använda SolTech Energy systemen.
I motsats till andra solenergisystem är SolTech Energys solenergi inte synligt för ögat, samtidigt som man kan glädja sig över en lägre elräkning. Solenergisystemen avger både varmt vatten och inomhusvärme och dessutom verkar systemet också som extra isolering av taket vilket betyder ett varmare inomhusklimat i huset och därmed mindre anledning att sätta på värmen.
För ytterligare information och om solenergisystemen se www.soltechenergy.com.

Njut av våren på Holger Danskes nya utomhusterrassDet har alltid varit trevligt att sitta på terrassen på Holger Danske, men nu är terrassen en integrerad del av restaurangen. Susanne och John Peter har nämligen investerat i nya markiser som inte bara täcker terrassen utan också kan rullas ner på sidorna så att man sitter i lä för vind och väder.
Med den nya terrassen kan det nu sitta 30 personer utanför och 30 inomhus vilket innebär att det finns fler platser för restaurangens olika evenemang. Dessutom finns det numera mera utrymme mellan borden. Och så finns det självklart bättre plats för de gäster som vill dansa när Holger Danske håller sina populära Dinner & Dance evenemang.
Genom att terrassen blivit mer inbyggd har den blivit en trevlig del av restaurangen. De gröna växterna på väggarna och ett dämpat, behagligt ljus på väggarna, som tänds vid mörkrets inbrott, skapar en härlig atmosfär där man kan njuta av en god dansk måltid med familj eller vänner.
I februari kan man njuta av hemgjord ärtsoppa med kokt, saltat och rökt fläsk och korv fredagen den 12 och stekt fläsk med persiljesås fredagen den 26 februari på Holger Danske

Stjärnarrangemang med kocklandslag på Roca Tranquila

Bent Jørgensen, som tillsammans med kökschefen Kasper Nielsen, äger den vackra gourmetrestaurangen Roca Tranquila i Urb. Torreblanca i Fuengirola har en dröm om att få de nordiska kocklandslagen på besök hit till Spanien för några årligen återkommande fundraising-arrangemang. Att kombinera detta, att stödja de unga kockarna genom att glädja restaurangens gäster med en helt unik upplevelse.

I denna månad kommer det första av landslagen, National Culinary Team of Denmark, så vi alla kan träffa dem, uppleva dem i köket, och inte minst smaka på resultatet av deras ansträngningar.

Möt de populära kockarna och lagets ledare som berättar om kokkonst i världsklass.
Spännande provsmakningar, goodie bags samt lottning om ett fantastiskt pris.
Njut kocklandslagets 3-rätters super meny, som anrättats framför publik, samt utvalda viner och kaffe med konditorernas läckerheter.
Beställ nu till den 18, 19, 25 eller 26 februari 2010 kl. 18.30 – priset per person 180 €.

Beställ bord redan nu på 952 196 067.

Sensationellt erbjudande för självständigt boende i lägenheter i Puerto Banús

Genom öppnandet av det nya självständiga boendet lanserar det välkända äldreboendet Sanyres Puerto Banús ett otroligt erbjudande som gäller endast under vintern. Gäller bara för nytillkomna gäster fram till den 15:e mars. Lägenheterna på Sanyres Resort erbjuds från 20 euro per person och natt i lägenhet för två personer. Detta inkluderar frukost, skatter, veckostädning, vatten, elektricitet, gemensamma avgifter, med mera.

För mer information och även om specialpriserna på "omvårdnad hemma" (från 60 euro per dygn) ring till anläggningen på tel. 952 908 900 eller e-post på info.se@sanyres.es eftersom dessa erbjudanden inte kommer att vara tillgängliga på Internet www.sanyresresorts.es.

Sanyres erbjuder mer än 20 anläggningar i Spanien och har blivit marknadsledande inom rehabilitering och för kampanjen om personlig självständighet. Sanyres hade redan från början en inriktning på det internationella boendet. Som ett resultat av framgången har Puerto Banus Residence en beläggning på drygt 70% av utländska gäster. Man erbjuder även rehabilitering och korttidsboende och tillsyn av gästerna på flera språk, som även sköter om grupper från Storbritannien, Holland och Irland.
En TV-intervju med brittiska NHS kan begäras eller se den på www.nhs247.com/video (Episode 1).

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.