Zedopor – Nytt anti-snarkmedel helt utan besvär

Zedopor - Nytt anti-snarkmedel helt utan besvär

Nu har det kommit ett helt nytt danskt utvecklat anti-snarkmedel som har samma välkända effekt som de populäraste anti-snarkmedlen på marknaden.
Fördelen med den nya produkten, som är döpt till Zedopor, är tillsättandet av vissa effektiva vegetabiliska oljor och emulatorer och man har tagit bort några allergiframkallande oljor, som har besvärat konsumenterna när de använt andra produkter. Ordet Zedopor är en sammanslagning av två latinska ord som tillsammans betyder "lugn, djup sömn".
Zedopor är en så kallad easy-to-use munspray. Det innebär att den är lätt att använda, har en omedelbar effekt och ger samtidigt användaren en behaglig pepparmintsmak. Det nya naturmedlet har en effektiv verkan då den med hjälp av en speciellt utvecklad spray sprids och täcker 100 % av gommen. Medlet stannar kvar på gommen under hela natten (8 timmar) och företar själv en gradvis frisättning av de aktiva ämnena. Det nya medlet innehåller vitaminerna B6, E och C och innehåller dessutom olivolja, solrosolja, kamomillolja, pepparmyntsolja, vegetabiliska oljor samt kaliumsorbat och natriumbenzoat.

Zedopor – nattro med garanti
En norsk test har visat att Zedopor reducerar snarkningarna betydligt och att makar i 91 % av fallen bedömer att användning av Zedopor leder till mindre snarkningar och med en bättre nattsömn som följd. Det finns många olika orsaker till att människor snarkar. Den allra vanligaste orsaken är att snarkljuden skapas av den mjuka gommen längst bak i svalget och andra delar av de övre luftvägarna, som slappnar av och frambringar ljud när de vibrerar. Zedopor fungerar genom att fukta vävnaden och därmed reducera vibrationerna som förorsakar snarkningen.

Zedopor kan köpas hos Vitamina i Centro Idea.

Av Vitamina

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.