Kreativ kurs i blomsterbindning

Kreativ kurs i blomsterbindning

Lördag den 13 och söndag den 14 mars, från kl. 11-14, har du möjligheten att utforska dina kreativa sidor i blommornas värld. Flor Valentin anordnar dessa dagar en kurs i blomsterbindning, där du lär dig hur naturens egna material ihop med årstidens blomster kan kombineras till vackra dekorationer till ditt påskbord. Det finns plats för max 10 deltagare i varje grupp, vilket gör kursen mycket intensiv och givande. Du är välkommen att ta med dina egna material eller du kan köpa dem hos Flor Valentin till 10 % rabatt.
"Det är inte nödvändigt att man har erfarenhet", säger Janne Valentin Lassen. "Det finns plats för alla som har lust att utveckla sin kreativa sida och ha några kul och härliga timmar i blommornas värld". Du kan anmäla dig till en dag eller båda dagar. För närmare information kontakta Janne hos Flor Valentin på
tel.: 669 061 234 eller 951 311 086.

Av Flor Valentin

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.