Nu kan du stödja Cudeca varje gång du hyr en bil

Nu kan du stödja Cudeca varje gång du hyr en bil

Helle Hollis Car Rental stödjer CUDECA genom att donera 10 % av hyrbilspriset (klass C bil) till detta mycket viktiga ändamål. Cudeca Cancer Care Hospice är en självfinansierande välgörenhetsinstitution, vars mål är att bidra med gratis palliativ omvårdnad och specialiserad behandling till patienter som lider av allvarlig cancer och stöd till deras familjer.

Hans Hugo From, adm. direktör i Helle Hollis berättar att man har stöttat CUDECA under många år och att han nu har nöjet att meddela att detta stöd har tagit ett steg vidare.

"Jag tror inte det finns en enda familj som inte på ett eller annan sätt har drabbats av cancer genom egen upplevelse i familjen eller genom nära vänner och kollegor. Personligen har jag upplevt det vid ett par tillfällen, när mina vänner har fått vård av CUDECA", säger Hans Hugo From. CUDECA gör en stor och mycket viktig och beundransvärd insats i samhället. Det mesta av arbetet utförs av frivilliga, vilket gör det ännu mer beundransvärt.

"Du kan kanske invända, att när du bor här, så har du sällan behov av att hyra en bil. Men jag är säker på att du har många vänner och familj som kommer på besök till dig på Costa del Sol. Varför inte berätta för dem att om du hyr bilen hos Helle Hollis kan du stötta vårat lokala Hospice. Ju fler hyrbils reservationer företaget får med Cudecas välgörenhetsnummer, desto mer pengar blir donerat till CUDECA", fortsätter Hans Hugo From.

"Vårat samarbete med CUDECA är mycket enkelt och okomplicerat" förklarar Christine Fleischer, marknadschef hos Helle Hollis, "Kunden behöver bara nämna CUDECAs charity nummer C0001, när han beställer sin bil via fax eller telefon eller ange CUDECA’s Charity nummer, när han reserverar online på www.hellehollis.com. Vi har också upprättat en direktlänk på CUDECA hemsida, www.cudeca.org. 10% av hyrbilspriset på en klass C bil doneras till CUDECA – och därutöver ger vi 15% rabatt på biljetten".

Rocio Torres Mancera, CUDECA Press- och Fondinsamlings Manager tillägger att Sjukhuset är mycket glada över det nya avtalet med Helle Hollis. "Vi har stora förhoppningar om att många av våra supporters, som har behov av hyrbil, kommer att hyra genom Helle Hollis och därmed stödja CUDECA, så CUDECA kan fortsätta med att erbjuda den gratis "specialvård" till patienter som lider av allvarlig cancer".

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.