Costa Biz juni 2010

Charme Café öppnar i Centro Plaza i Nueva Andalucía
I juni öppnar ett nytt café I Nueva Andalucia. Ägaren Charlotte och Mehdi Önskar alla skandinaver välkomna till deras trevliga nya café., som också är restaurang och bar. Här kan man njuta av många läckra internationella rätter och goda viner. Bland de många läckerheterna hittar man bland annat dansk sill, öl och snaps.
Charme Café ligger på baksidan av Centro Plaza, och från terrassen kan gästerna därför njuta av den praktfulla utsikten över bergen, havet och den vackra naturen, från terrassen.
Mehdi har mer än 14 års erfarenhet av restaurangbranschen och är känd för sin goda service och är alltid positiv och vänlig. Med stöd i sitt stora vinintresse kan Charme Café också erbjuda både nationella och internationella viner från Mehdis exklusiva vinsamling.
Charlotte sätter en skandinavisk prägel på Charme Café, som skapar en hemtrevlig atmosfär för de många skandinaverna i området. Gemensamt för Charlotte och Mehdi är, att båda värderar god mat och bra kvalitet högt.
Charlotte och Mehdi ser fram emot sommaren och välkomnar alla till Charme Café i Centro Plaza i Nueva Andalucía.
Live musik och sommarfester på Buddha Beach
Ännu en sommar har hittat till Costa del Sol, och på Buddha Beach erbjuds det många möjligheter att njuta av långa varma dagar eller ljumma sommarkvällar med ett stort utbud av arrangemang. Förra sommarens stora succé med livemusik fortsätter även i år med en rad populära namn.

Imagination ft. Leee John

Sommaren sparkas igång torsdag 17 juni med livemusik av Imagination ft. Leee John. Imagination toppade under 1980-talet de internationella hitlistorna, och uppträder på Buddha Beach med bland annat hitlåtarna Body Talk, Out of Love, Flashback och självklart med deras mest sålda hit Just an Illusion.

The Drifters ft. Ray Lewis

Lördag 31 juli uppträder R&B-gruppen The Drifters ft. Ray Lewis från USA med bland annat hitlåtarna Saturday Night at the Movies, Money Honey och Come on Over to my Place.

Manolo & Lito spelar Gipsy King hits
Den första helgen i augusti tar underhållningen en spansk vändning, när Manolo & Lito uppträder med hitlåtar från Gipsy King. Arrangemanget startar fredagen den 6 augusti och fortsätter fram till söndagen den 8 augusti. Missa inte de stämningsfyllda Bamboleo, Djobi Djoba, Bem Bem Maria och den alltid lika populära Volare.

Rose Royce
Musiksäsongen avslutas lördag 21 augusti med Gwen Dickey’s Rose Royce, som spelar soulhits såsom Car Wash, Wishing on a Star och Love Don’t Live Here Anymore från 1970-talet.
I samband med sommarens livearrangemang erbjuder Buddha Beach på en rad olika menyer. Det rekommenderas att boka plats i god tid, då arrangemangen förväntas bli utsålda snabbt. Utöver Buddha Beachs många sommarkonserter bjuds det också på ett hav av sommarfester.

Golden Summer Party
Fredag 11 juni hålls sommarens officiella öppningsfest, Golden Summer Party, då säsongen sätter igång på allvar. Om du drömmer om att ”mingla” med ”Marbella’s Finest” så möt upp till en hej dundrande fest. Det finns dock få VIP-biljetter, så kontakta Buddha Beach så snart som möjligt. Kom ihåg att det är dresscode, och att färgerna vitt och guld måste bäras.

Lick FM
Varje onsdag fram till och med 29 september sänder radiostationen Lick FM live från Buddha Beach. Njut av musiken från solstolen, swimmingpoolen eller medan du sippar på en tropisk drink i baren.

Limelight
Varje torsdag fram till och med 30 september är det strandfest på Buddha Beach med party hela dagen. Arrangemanget anses vara sommarens bästa Dance Party.

Hot Marbella
Buddha Beach erbjuder ett antal arrangemang under säsongen tillsammans med magasinet Hot Marbella.
Fredag 18 juni: Ascot Ladies Day
Fredag 25 juni: Brazilian Party
Fredag 23 juli: Anniversary Party
Fredag 20 augusti: Caribbean Reggae Party
Fredag 17 september: End of Season Party

För mer information om sommarens arrangemang, se: www.buddhabeachbanus.com
För bokning, ring: 952 81 38 82 eller 661 623 623, eller skicka ett e-mail till: reservations@buddhabeachbanus.com


Scan Transport införskaffar två nya lastbilar

Scan Transport i Mijas är stolta över att presentera två nya lastbilar – en investering som säkrar framtida produktivitet för ett företag i den internationella flyttsektorn, och som säkrar en fortsatt hög standard, vilket förväntas i dagens, globala, pro-aktiva miljö.
De två MON TQX18.480 lastbilarna har en kapacitet på 100 m3 med många innovativa funktioner; luftsuspension, dragremmar och stålcontainer som kan anpassas efter behov.
”Det viktigaste med dessa bilar är att de är Euro 5 lastbilar. För Scan Transport, betyder det att vi kan köra i nästan alla Europeiska städer, även där det är strikta miljörestrektioner”, säger försäljnings- och marknadschefen Nanna Rai.
Förarens säkerhetsutrustning är också riktigt bra, med t.ex. airbags, datorer och avståndsmätare. Scan Transports internationella personal är ofta hemifrån under perioder av 4 veckor, varje resa täcker över 8000 mil, så bilarna är också utrustade med all modern konformism, så att personalen kan känna sig säker och bekväm under deras långa resor.
Keith Cassam, direktör i Mijas försäkrar: ”Den nya kombinationen är bara en del av Scan Transports framtida investeringar och är en tydlig framtidsprofil av företaget. Våra kunder är vana att kunna förvänta sig en hög nivå av service från Scan Transport, och det här är en viktig investering för att säkra att Scan Transport alltid kommer att ligga ett steg före i branschen. Scan Transport tror att moderna företag bör uttrycka sig såhär. ”Företaget, som ser omvärldens miljökrav som begränsningar kan inte förvänta sig att överleva i framtiden.”

Njut av våren med Lauro Golf och den nya golfvagnen Segway
En ny golfsäsong har börjat och det är dags att leta fram golfutrustningen. I år är det ännu lättare att transportera golfklubborna runt golfbanan när Lauro Golf har utökat antalet Segway golfvagnar. Segway är det mest moderna transportmedlet som finns tillgängligt för golfklubbor och den gör det enklare och roligare att ta sig runt golfbanan med golfutrustningen eftersom den är mindre än en traditionell golfbil. Lauro Golf har köpt in fyra nya Segway med många nya fördelar samt batterier som håller längre.
För dem som inte känner till Segway, berättar golfare som regelbundet använder den, att de njuter mycket mer av sitt golfspel nu när de kan köra överallt på golfbanan med undantag för greenen.
Segways speciella lågtrycksdäck gör att de inte skadar golfbanans gräs och däcken är speciellt designade till att främja drivkraften i sluttningar så man inte ska behöva göra av med onödigt mycket energi för att ta sig runt på golfbanan. Den tillhörande golfbagen garanterar att golfklubborna inte kommer till skada under spelet.
För att kunna njuta av de många fördelar som nya Segway har behöver man ett speciellt tillstånd och detta kan fås genom att delta i en 30-minuters kurs innan man hyr golfvagnen. Kursen ges hos Lauro Golf och när den är genomförd kan man använda Segways på golfbanor över hela världen.
Lauro Golf är alltid fokuserade på att golfspelet ska vara så tillfredställande och roligt som möjligt och Segway är bara en av många insatser som har genomförts.
För ytterligare information kontakta Lauro Golf.
Se också: www.laurogolf.com

Öppet hus hos Direct Telecom

Torsdagen den 10 juni håller mobil- och Internetleverantören Direct Telecom i Benalmádena Costa öppet hus från kl. 18:00. Alla är välkomna för att stilla sin nyfikenhet.
Det kommer att serveras tapas samt hållas vinprovning med viner från vinmuseet Museo de Vino de Cómpeta. Det ges även tillfälle att beskåda och njuta av konstverk målade av den lokala konstnären Javier Rueda Salidos från Málaga. Han är utbildad i Granada och har tidigare ställt ut både i Málaga och i Granada.
Sist men inte minst kan besökarna delta i ett lotteri om ett Nokia-pack.
Så kom förbi Direct Telecom på Avda. De Las Palmeras, Conjunto Las Paleras, Lokal 7 i Benalmadéna Costa.
För mer information om Direct Telecom, se: www.direct-telecom.es

Annis Vitalshop utökar med en avdelning i Mijas Costa

Den 1 maj övertogs Lene Byrjals butik vid Euromarket, Mijas Costa, av Annis Vitalshop, Lene själv återvänder som chef för Annis Vitalshop i Nerja.
”Det var ursprungligen Lene som startade butiken i Nerja 1999”, säger Nils Lind, som tillsammans med sin mor Anni Dahms, är föreståndare av de nu fem Annis Vitalshop-butiker som finns längst kusten. ”Lene skötte butiken väldigt bra och byggde upp verksamheten från början med grund i sin utbildning som biopat (naturläkare). Lena gifte sig och flyttade till USA och nu fyra år senare har hon återvänt och med sig har hon kunskaper i irisdiagnostik. Kort efter att hon startade sin butik, Lenes Vitamin Shop vid Euromarket, meddelade föreståndaren för butiken i Nerja att hon skulle resa till Nepal. Vi lyckades övertala Lene att komma tillbaka som föreståndare för butiken i Nerja. I samband med det övertog vi också driften av Lenes Vitamin Shop”.
Annis Vitalshop är mycket glada över att hälsa både nya och gamla kunder välkomna i den nya butiken och glädjer sig åt att det nu finns bra parkeringsmöjligheter för kunderna.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.