¿Que Pasó? juli 2010

Kantorn i Svenska Kyrkan flyttar hem

Eva-Maria Rummo avslutade i juni sin tjänst som kantor i Svensk kyrkan i Fuengirola ,för att återvända och jobba inom kyrkan i Sverige. Hon avtackades i samband med midsommarfesten i Svenska Kyrkan där man firade med dans kring midsommarstången och sång och musik med norska kantorn Trond Gilberg.

”Jag vill tacka för den fina tid jag har haft här, den har varit både spännande, lärorik och njutningsfull. Det har varit intressant att se vilken stor roll kyrkan kan ha i ett samhälle, här på kusten är den mer en naturlig knytpunkt än vad den många gånger är i Sverige. Jag har också lärt mig otroligt mycket och vuxit i min roll som kantor. Jag glädjer mig åt att kyrkokören har utvecklats så mycket och åt alla de fina musikstunder vi har haft tillsammans. Tack alla fina för den här tiden.”

Eva-Maria lämnar Spanien med blandade känslor, dels säger hon att det är sorgligt att lämna livet här, å andra sidan längtar hon efter Sverige och lugnet i naturen där, men många av de människor hon lärt känna här tar hon med sig som vänner i livet.

 

Öppningskalas på Charme Café

Fredagen den 18 juni öppnade Charme Café i Centro Plaza i Nueva Andalucía officiellt, och av den anledningen hade ägarna Charlotte och Mehdi, och deras då bara 8 dagar gamla son Anders bjudit in till kanapéer och drinkar på restaurangens terrass. Många nationaliteter träffades för att gratulera och ta en titt på menyn och på inomhusrestaurangen, samt för att njuta av den fantastiska utsikten över bergslandskapet.

Mehdi, som är känd från sina år på Magna café, och Charlotte ser fram emot att bjuda många skandinaver, som bor i området, välkomna till en internationell meny med en skandinavisk touch och är övertygade om, att både restaurangens meny och läget kommer att falla skandinaverna i smaken.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.