30 års professionell poolerfarenhet på Costa del Sol

30 års professionell poolerfarenhet på Costa del Sol

Splash Swimming Pools Mijas SL etable-rades på Costa del Sol för 30 år sedan och har sedan dess tillhandahållit professionell poolservice till sina kunder på kusten. Den välsorterade butiken ligger precis intill restaurang Valparaiso på Carretera de Mijas (vägen mellan Fuengirola och Mijas Pueblo). På sitt lager har butiken reservdelar, ren-göringsutrustning och kemikalier – allt du behöver för att underhålla din pool. Kontakta Splash Pools och få besök av en representant från deras professionella pool-underhållsteam, som är specialister på: läckagesökning, installation av poolvärme, automatiska lock, saltvattenklorinatorer och poolrenoveringar. Detta är bara några av de tjänster som Splash Pools tillhandahåller. Ge din gamla pool ett lyft med t ex LED-belysning och kontrastströmmar.

Du är välkommen in till butiken med ett prov av ditt poolvatten, så testar Splash Pools det för att se om det har rätt kemisk balans.

Butiken är öppen måndag-fredag kl. 8.00-16.00.

Telefon: 952 591 053
www.splashpoolsmijas.com
E-mail: splashpools@electronbox.net 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.