Låt PropEye se efter om och ta hand om din fastighet

Låt PropEye se efter om och ta hand om din fastighet

Affärsidén kom Boris Nedell på för några år sedan, när han började lära känna människor med semesterbostäder på Costa del Sol. Som boende i andra länder var de oroliga för säkerheten och underhållet av sin fastighet på Costa del Sol när de inte var där, men tyckte att det var mycket svårt att hitta, inte bara en bra fastighetsförvaltningstjänst i området utan någon som de kunde lita på. Många uttryckte att de letade efter någon som kunde vara kontaktperson när det gällde deras fastighet, när de själva inte var på plats, samt förbereda fastigheten inför deras ankomst.

De som arbetar hos PropEyes har en samlad erfarenhet av över tolv år inom fastighetsunderhåll, mindre byggprojekt och fastighetsförvaltning. Deras mycket gedigna erfarenheter och kunskaper har bidragit enormt till att PropEyes är ett mycket uppskattat företag på Costa del Sol.

I PropEyes nyckel- och fastighetsförvaltningsavgift ingår många tjänster som:
De kontrollerar fastigheten var tionde dag samt även efter dåligt väder. De kontrollera alla fönster, dörrar och larm (om sådana är installerat). Spolar alla toaletter, samt alla kranar och duschar. De kontrollera även eventuella tecken på fukt och mögel. Luftar fastigheten. Vattnar blommorna. Kontrollerar att alla lampor och eluttag fungerar som de ska. Kontrollerar och ta in eventuell post (vidaresänder eller e-mailar om möjligt). Nyckelhantering till hyresgäster eller gäster vid ankomst och avresa om det behövs, samt mycket mer.

När nycklarna till din fastighet inte används förvaras de tryggt i ett säkert kassaskåp och när de själva är ute och arbetar och på väg till din fastighet förvaras nycklarna tryggt i ett säkert kassaskåp installerat i PropEyes fordon. För att göra nyckelhanteringen än mer säker förs en loggbok med serienummersystem, vilken är tillgänglig för dig vid begäran.

PropEye erbjuder även städservice och välkomstpaket, och de kan även hjälpa till med ombyggnader, reparationer och renoveringar. PropEye har ett professionellt och välrenommerat team.

Kontakta Boris Nedell på +34 699 25 85 63 eller e-mail: info@propeye.es

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.