Nyheter till naglarna

Dela

Yolanda från Centro Omega introducerar en ny produkt, som gör det superenkelt att ha vackra och välvårdade naglar.
”Vi har valt att arbeta med Bio Sculpture Gel för att den är otroligt hållbart utan att skada naglarna överhuvudtaget”, säger Yolanda och visar fram sin hand. ”I mitt jobb använder jag mina händer hela tiden, och varje dag kommer de i kontakt med nagellacksborttagningsmedel, varför jag tidigare inte kunde ha fina, målade naglar – men det kan jag nu!”

Gelén från Bio kan sägas vara ett ”permanent” nagellack, då den håller sin fin och intakt i 3 veckor. Man kan välja bland massvis av fina färger och naturligtvis också fransk manikyr. Naglarna ska inte filas och poleras för att fästa gelén, som både fuktar och stärker naglarna, varför det också är perfekt för kvinnor med svaga och skadade naglar.
Vill man förlänga en eller fler naglar, har Bio Sculpture Gel också en geléprodukt för det, som ger ett hållbart och mycket naturtroget resultat.

Det är inte en tidskrävande process, och när gelén ska tas bort, så används en geléborttagare – det tar ca 15 minuter, och så är dina naglar fina och naturliga igen.

För mer information om Bio Sculpture Gel, ring till skandinavisk-talande Yolanda i Centro Omega på: 952 59 20 08.

Av Centro Omega

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.