Låt inte poolen stå oanvänd

Låt inte poolen stå oanvänd

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Costa del Sols gott och väl 300 årliga soldagar behöver inte betyda att temperaturen i poolen lockar till att simmar i den lika många dagar per år. De flesta skulle säga att det är tvärt om.
Även om det kan vara riktigt skönt att sitta på terrassen eller i trädgården och titta ut över poolen har man självklart optimal glädje av bassängen om vattentemperaturen är behaglig större delen av året.
Leisure Services erbjuder nu en bekväm lösning i form av en titanvärmeväxlare, som dessutom är mycket lätt att installera.
”Det tar bara mellan tre och fyra timmar att installera en titanvärmeväxlare som är speciellt designad för bassänguppvärmning. Det behövs inget byggjobb över huvud taget”, berättar Kaila Dian, som under 10 år har arbetat med uppvärmning av Costa del Sols swimmingpooler. Hon driver företaget tillsammans med John Mitchell, som har 28 års vana i branschen.
”Själva värmeväxlaren är inte mycket större än den utvändiga delen av en luftkonditioneringsmaskin, så den kommer inte vara skrymmande på terrassen eller i trädgården. Utöver det drivs den på miljövänlig gas och har låg elförbrukning, så man kan lätt fortsätta med ett ekologiskt och ekonomiskt förhållningssätt till sin pool”, fortsätter Kaila, som betonar att man med en varmvattenväxlare kan förlänga säsongen med flera månader. Om växlaren kombineras med ett pooltak kan man bibehålla en perfekt temperatur under hela året.
Den ekonomiska effekten är motsatt när det gäller bostaden; en uppvärmd pool är en bra ekonomisk investering i hemmet. Det är också en förnuftig investering för hälsan, det är ju allmänt känt att simning är den hälsosammaste träningen samt att ett dagligt dopp kan medverka till att öka ens välbefinnande och välmående.

För mer information och en icke bindande offert är man välkommen att ringa tel: 654 396 652 eller 655 835 808 (engelsk- och spansktal-ande).
 

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco