Costabiz september 2012

 

Vittsjö Åkeris kontinuerliga transporter till Costa del Sol
För många som flyttar till Spanien är det här med flyttransporten en lite knepig fråga då detta oftast är den enda gången i sitt liv som man kontaktar och anlitar en transportör. Transportören börjar ofta prata om m3, försäkringar, avgifter och preliminära avgångsdagar. Är man då mitt inne i en flytt kan det bli lite rörigt när man har tusen andra saker att tänka på. Ofta har man inte heller helt klart för sig hur mycket man ska skicka förrän bilen kommer och hämtar.
”Vi på Vittsjö Åkeri vill göra det enkelt för er som kunder. Tack vare våra kontinuerliga linjebilar till Costa del Sol kan vi direkt lämna raka besked om hämtnings- och leveransdagar långt i förväg. Vi har många års erfarenhet av kontakt med kunder som ska flytta vilket gör att vi enkelt kan ger er förslag på olika smidiga lösningar. Vi gör alltid en sista avstämning av antal m3 vid avhämtning då man oftast först då vet hur mycket man ska skicka”, säger Torbjörn Bergström, som driver Vittsjö Åkeri AB i andra generation. ”Det bästa av allt är att vi alltid kör ner med minst en bil per vecka till Costa del Sol vilket gör att ni kan få leveransdag den vecka ni själva väljer”, tillägger han.

Vittsjö Åkeri AB ser fram emot att folket återvänder till kusten nu efter sommaren. Förutom flyttar levererar de även mycket svenska livsmedel till olika butiker på kusten, varav de flesta har gått på sparlåga under sommaren. Vittsjö Åkeri AB kommer nu också börja leverera svenska livsmedel till Mallorca och Ibiza.

www.vittsjoakeri.se, info@vittsjoakeri.se, tel. +46 421 409 30.

 

Fint och friskt hår efter sommaren
Sommaren börjar närma sig sitt slut och tiden är inne att ta extra hand om sitt hår efter en lång period med strand, sol samt salt- och klorvatten.
Hos Frisörsalong Petro, som ligger vid feriaplatsen i Fuengirola, har det internationella teamet specialiserat sig på skandinaviskt hår sedan 1998 och kunderna består idag främst av svenskar, norrmän och danskar. Därför har man hos Frisörsalong Petro nu anställt en skandinavisktalande receptionist, så att man kan boka tid på sitt eget språk.
Frisörsalong Petro är speciellt populär då den vänder sig till alla åldrar och de som jobbar där, som alla är unga och trendmedvetna, kan ta sig an vilka önskemål som helst när det gäller klippning, slingor, färgning, hårkurer, styling eller skönhetsbehandlingar. För att kunna följa med i de senaste trenderna, inom både hårprodukter, tekniker, klippning och styling deltar de anställda kontinuerligt på mässor i London, Madrid, Barcelona och Valencia.

Frisörsalong Petro är även mycket populär på grund av sitt stora utbud av hårvårdsprodukter från Redken, Kérastase och Sebastian, som alltid efterfrågas av de skandinaviska kunderna på grund av produkternas höga kvalitet samt fördelaktiga prisnivå, i förhållande till priserna i Skandinavien.
Hos Frisörsalong Petro erbjuds även massage, hårborttagning, ansiktsbehandlingar, plockning och färgning av bryn, mikropigmentering samt make-up till fest, bröllop och vardag.
Kontakta Frisörsalong Petro på: 952 467 130 för tidsbokning. Se även: www.petropeluqueros.com.
 

Mäklarfirma med lång erfarenhet på kusten
Zodiaco är en finsk, väletablerad, kvalificerad mäklarfirma på Costa del Sol med kontor i Los Boliches, just intill Fuengirolas feriaplats.
”I 13 år har Zodiaco varit verksam på kusten. Under dessa år har vi arbetat med många olika nationaliteter, främst med skandinaver och naturligtvis med spanjorer, men vi har även ett flöde av kunder från andra europeiska länder”, berättar Sirpa Jokinen på Zodiaco och fortsätter: ”Åren i branschen här på Costa del Sol, samt kontakten med kunderna, har gett oss en god kännedom om marknaden och kunskap om vad svenskar efterfrågar samt vilken standard de är vana vid. Det gäller inte enbart bostaden de önskar köpa utan även vilken service de förväntar sig. Därför är vårt motto på Zodiaco att arbeta så bra att våra kunder alltid blir mer än nöjda. För att uppnå detta möter vi kunden så långt det går på deras egna språk och har alltid många nya intressanta objekt. Naturligtvis välkomnar vi också objekt för försäljning”.
Sirpa poängterar också att marknaden på Costa del Sol just nu är extremt bra för den som är intresserad av att köpa, någonting hon ser tydligt i den stigande efterfrågan på både hus och lägenheter.

Zodiaco hjälper sina kunder med allting som rör husköp och flytt till Spanien, från början till slut, utan extra kostnader. Bl.a. hjälper de till med skatter, översättningar, avtal, testamenten, NIE-nummer, recidensia m.m.

Zodiaco erbjuder sina kunder service på fem olika språk: svenska, spanska, engelska, finska och tyska. Zodiaco hälsar alla kunder välkomna att in i kontoret, eller ring/sänd ett e-mail till Sirpa Jokinen.

Calle Frascuelo 2, Los Boliches, 296 40 Fuengirola. Tel/Fax: +34 952 58 11 66, mob: +34 610 702 743. www.zodiacohouses.com.Sammi och Paul Clueit från Splash Swimmingpools och Rafa från El Refugio del Burrito.

Åsnor fick födelsedagspresent

När Paul, som äger Splash Swimmingpools tillsammans med Sammi, fyllde 60 år önskade han sig pengar i födelsedagspresent. Det resulterade i hela 1 100 euro från vänner, bekanta och kunder. Efteråt donerades beloppet till El Refugio del Burrito. ”Åsnorna har mer behov av pengarna än vad jag har”, sa Paul med ett stort leende, när han tillsammans med Sammi överräckte checken till Rafa från Refugio del Burrito i Fuente de la Piedra, Málaga. Paul och Sammi hoppas nu att även andra gör en insats för att hjälpa åsnorna, så att det kan få en bättre tillvaro. För mer information, se: www.elrefugiodelburrito.com.
 

Clinica Dental Noruega fyller 10 år
Clinica Dental Noruega ligger i centrum av Fuengirola i Edificio Tres Coronas, precis under Svenska Kyrkan. Här har vi erbjudit kvalitetstandvård till rimliga priser i 10 år. Vi kommer att fira vårt 10 års jubileum med flera olika aktiviteter under året. Första aktiviteten ut blir den 5 oktober då vi bjuder på en öppet hus coctail samt en fotoutställning om hur Fuengirola såg ut förr och nu, bilder från 50-, 60-, och 70-talet tillsammans med motsvarande fotografier tagna i år.

Alla är välkomna att titta in på ett glas vin och lite tilltugg, både ni som är pateinter och ni som ännu inte varit hos oss. Ett utmärkt tillfälle att komma över på ett trevligt samkväm och samtidigt kolla upp hur kliniken ser ut och få lite historik kring hur Fuengirola har växt de senaste 50 åren.

Vi som jobbar på kliniken är Catharina Hvid-Hansen svensk tandläkare och ägare av kliniken, tandsköterskorna Carina Karlsson Borrego och Jessica Aguirre. Dessutom kommer tandläkare Björn Nilsen regelbundet till kliniken för att utföra implantatoperationer och även tandläkare Joaquin Rojas som sköter tandregleringen på de patienter som behöver tandställning. På så sätt kan vi erbjuda i stort sätt all typ av tandvård på kliniken.

Välkommen till vårt öppet hus den 5 augusti från kl. 12:00-15:00. Adress: Edificio Tres Coronas (Bottenplan), Avda. Clemente Diaz Ruiz 4, Fuengirola.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.