Costabiz december 2012

Fin i håret till jul!
Vi går en festlig tid till mötes med jul och nyår. Varför inte fira december månad med en ny look? Hos Frisörsalong Petro vid feriaplatsen i Fuengirola står teamet av professionella frisörer redo till att ta sig an allt från klippning, färgning, vårdande behandlingar till styling av ditt hår. Du kan även få håret fint uppsatt så att du känner dig alldeles speciell vid de många festligheterna under december månad.’
Frisörsalong Petro har en stor skandinavisk kundgrupp och därför många års erfarenhet av de skandinaviska hårtyperna. Så oavsett om man har ljust, mörkt, tjockt eller fint hår så vet teamet av frisörer hur håret ska behandlas optimalt, så det ser sundare ut, med volym och glans.
Frisörsalong Petro är specialister på klippning och färgning med de bästa kvalitetsprodukterna samt på slingor, hårkurer och styling.
Dessutom kan man i salongen köpa hårvårdsprodukter till alla hårtyper. Fram till jul kan det också vara trevligt att skämma bort sig själv lite och kombinera sitt besök med en skönhetsbehandling, en manikyr, pedikyr eller sminkning.
Under december månad bjuder salongen på många bra julklappsidéer. Det kända märket ghd erbjuder en elegant, begränsad deluxe-utgåva av deras populära hårtorkar och plattänger i en speciellt fin design. Ett annat bra julklappstips är en hårvårdsserie från Redken, Kérastase eller Sebastian, alltid till förnuftiga priser.
Under december har Frisörsalong Petro öppet som vanligt.
För tidsbeställning, ring: 952 467 130, eller kom förbi salongen på Calle Fiesta de la Cremá nära feriaplatsen i Fuengirola.
Du kan även få mer information på: www.petropelugueros.com.

Teamet hos Frisörsalong Petro önskar alla god jul och gott nytt år.

Costabiler och BlueCat kan nu erbjuda inomhusparkering
För några år sedan valde Costabiler och BlueCat att förlägga sin verksamhet vid den norra delen av flygplatsen, då det var meningen att det skulle byggas en avfart till flygplatsen från den nya motorvägen där. Dessvärre har krisen lagt projektet på is och vägen till flygplatsen går tillsvidare förbi San Miguelbryggeriet. Företaget hade redan en inomhusparkering vid den södra infarten och därför har det varit lätt för dem att flytta dit.
Om man vill ha en jul- och nyårsparkering kan det vara att vara ute i god tid och redan nu börja tänka i de banorna. ”Vi räknar med att kunna möta behovet av utomhusparkeringsplatser, och alla inomhusparkeringsplatser blir nog fullbokade”, förutspår Kim Pilgren på BlueCat.
Costabiler och deras parkeringsservice BlueCat ser fram emot att hälsa befintliga och nya kunder välkomna till den nya inomhusparkering samt ett nytt kontor som är öppet 24 timmar om dygnet, så att man inte behöver bekymra sig över försenade ankomster nattetid. En utökad personalstyrka ser också fram emot att vara behjälplig på svenska, finska, danska och norska utöver engelska och spanska.
Team BlueCat är människor med en värld av erfarenhet och expertis inom området.
”Kunderna har deras egna personliga krav. De vill parkera på en plats där de kan lite på folk och vi vill uppfylla deras personliga krav. När de kommer tillbaka förväntar de sig att servicen fungerar och det är vår uppgift att skapa det. Vi är stora nog till att ge bra och rätt service och små nog till att rå om våra kunder”, meddelar BlueCat.
Företaget har flyttat till Avda. Comandante Garcia Morato 38, precis mitt emot San Miguel Bryggeriet, endast några få minuter från flygplatsterminalerna.

Jul hos La Leona
Julen närmar sig med stormsteg och mycket ska planeras och falla på plats. Det är pyssel, bak, klappköp, glöggkvällar, adventsfirande, planering av jul- och nyårsafton och det kan ibland kännas övermäktigt att hinna med. Då kan det vara skönt att veta att det inte är långt till närmaste La Leona.
Den finska matvarubutiken har sedan öppnandet av sina ytterligare tre butiker, idag totalt fyra, fortsatt sin succé på Costa del Sol, och med den ökade efterfrågan ökar även möjligheterna att svara mot kundernas önskningar.
Det är just vad La Leona i centrala Marbella fokuserat starkt på då många svenskar har hittat till butiken. Här i Marbella (nära gamla stadsdelen och USB-sjukhuset) erbjuder La Leona förutom finska produkter även ett stort, och ständigt växande, sortiment av svenska produkter. Här kan du köpa bas- och specialvaror som du känner igen från matbutikernas hyllor i Sverige, och till jul, vad passar bättre när sötsuget gör sig påmint än polkagrisar! På hyllorna hittas även mer som hör julen till; skinka, sill, de populära finska rotsakslådorna, glögg, pepparkakor, pepparkaksdeg, lax och mycket mer.
Ur bassortimentet kan nämnas att de även har spanska produkter som bl.a. högkvalitets ekologisk olivolja, svensk Kopparbergs Cider, färskt ekologiskt bröd från Leenan Leipä, stort utbud av de goda finska korvarna, flingor, choklad, bakpulver, rengöringsmedel och mycket, mycket mer.

La Leona hittar du i:
Marbella: Avenida Severo Ochoa 45 (lätt att parkera i närliggande parkeringshus)
Fuengirola:Centro Finlandia, Avda. Los Boliches 4
Los Boliches: Avda. De Los Boliches 101 (bredvid saluhallen)
Benalmádena: Avenida Sagitario 9, Arroyo de la Miel
Öppettider vard. 10-18, lörd. 10-14

Den skandinaviska julen hos Ewalds matbutik
Julen står för dörren med sina dofter, smaker och sin stämning, en högtid som alltid betytt mycket för nordbor. En spännande tanke är att en stor del av det moderna julfirandet har sina rötter i urgamla riter och fruktbarhetsceremonier. Några har rötter så långt tillbaka som vikingatiden, då vintersolståndet firades med en jättefest, en del stammar från antikens Rom och naturligtvis hämtas många inslag från den kristna julen.
Andra jultraditioner kommer från självhushållets tid då julen var vinterns stora fest. En välbehövlig viloperiod och belöningen för allt slit under det gångna året. Någonting som även passar i moderna tid, då julhelgen kan få oss att varva ner och stanna upp lite.
Ewalds matbutik på tåggatan i Los Boliches bågnar av julens delikatesser; hyllorna är välfyllda med läckra skandinaviska sillsorter, and, rökt ål och gravad lax samt från Danmark pinnekjött och rödkål samt lutfisk från Norge. Köttbullarna, de obligatoriska prinskorvarna samt den traditionella julskinkan kommer från Sverige. Under julveckan erbjuder butiken även dagligen färsk varmrökt norsk lax och Janssons frestelse.
För många är snapsen ett “måste” på julbordet och hos Ewalds finns det stor chans att hitta ditt favoritmärke.
Till julskinkan har butiken tagit in förmånliga australienska och sydafrikanska kvalitets bag-in-box viner som tappats i Danmark, vilket kan vara praktiskt under julhelgen när man inte vill anstränga sig med att bära vinflaskor.
Med glögg, pepparkakor, risgrynsgröt , julgodis och ett ljus på bordet skapar du garanterat en stämningsfull jul även här i Spanien
Ewalds matbutik önskar alla kunder en riktigt god och fridfull jul. Butiken, på tåggatan i Los Boliches, har under julveckan öppet mellan kl. 10.00–20.00 och julafton mellan kl. 9.00–13.00.
Dessutom firas julen i butiken med julglögg den 18 december mellan kl.13-17 då alla är välkomna.

Öppet hus hos Nordic Muebles
Fredagen den 26 oktober slog Nordic Muebles upp dörrarna till ett smakprov av deras många och fina kök. Utställningen bjöd på stor variation med allt från rena linjer och högglans till varma färger och mjuka träslag. De många detaljerna, funktionella förvaringsmöjligheter, lådor och skåp samt snygga spisfläktar studerades av de många intresserade gästerna. Det bjöds på läckra, hemlagade tapas med öl och vin. De många gästerna gottade sig bland de fina köken, badrummen och den nordiska brukskonsten som kompletterade utställningen och de olika köksmiljöerna.

BoConcept – ny lampkollektion
Ljus för arbete, ljus för stämning. De skapar ljus i rummet och de skapar god stämning och atmosfär i ditt hem. En lampa är inte bara en lampa, och det har BoConcept bevisat i sin nya kollektion av lampor som de presenterar denna säsong, var fokus har ställts in på design och kvalitet som tillsammans skapar en stark lampkollektion. Designern Henrik Pedersen, som arbetat med BoConcept under många år, har designat några mycket karakteristiska och fantastiska lampor till samlingen. En av dem är Flower Leaf (blomblad) – en hängande skulptur i metall som ger en bra mysbelysning och ett perfekt sken över ditt matbord.
En trend finner sina rötter i det industriella utseendet och påminner om den tyska Bauhausstilen. Här introducerar BoConcept den roliga Curious (nyfiken) lampan, som både finns som golv- och bordslampa. Trefotslampan har en svanhals som kan böjas åt alla håll och den kan fås i klassisk vitt och svart samt i en fantastisk gul färg för dem som tycker om att ta ut svängarna en smula. Alltså är det en lampa med en stark personlighet.
En annan inspirationskälla är en känsla av 50- och 60-talens retrostil med mogna färger och ärliga material. The Drop (droppen) har fått sitt namn på grund av likheten med en droppe vatten, och så har den en retrolook med metallskärm och färgvariation i mörkgrönt, grått, sand och petroleumsblå. Dessa är hänglampor som du kan föreställa dig att se i den populära amerikanska TV-serien Mad Men. Det samma gäller de exklusiva golvlamporna Crossroads (korsningar). Designen är slank och minimalistisk med en bas i koppar och en svart silkesaktig skärm. Det är en stor lampa som kommer att ge ditt vardagsrum en klassisk karaktär.
Om du tycker om karakteristisk retro och om din bostad behöver ny ljussättning så är BoConcepts klassiskt designade lampor det rätta för dig.
Du hittar dessa lampor samt en mängd andra nydesignade lampor hos din lokala BoConcept-butik.
BoConcept skapar modernt designmöbler till stadsmänniskan.
BoConcept har sedan starten (i Danmark sedan 1952) haft som tradition att skapa design av hög kvalitet till överkomliga priser.
BoConcepts inredning är skapad för personer som älskar design, energi och det hippa i livets alla aspekter. Företaget erbjuder skräddarsydd, koordinerad och ekonomisk design. Skräddarsytt då produkterna kan monteras efter drömmar och behov hos kunderna. Koordinerat då varje enskild liten detalj är noga övervägd och ekonomiskt överkomlig då fokus är inställt på att skämma bort kunderna.

Nu flyttar Unioptica
Det arbetas för fullt hos Unioptica för tillfället. Flytten från Avenida de Mijas till de nya och större lokalerna på Avenida Jesús Santos Rein är planerad att ske 6-9 december.
”Vi har många saker som ska koordineras och ordnas varför vi har stängt lördagen den 7 december”, säger optiker Claus Bentkjær.
“Att flytta en hel butik inom loppet av bara några få dagar kräver planering och logistik utöver det vanliga. Det är ju inte bara hela glasögonsortimentet som ska flyttas utan även utrustning och alla tekniska saker som telefon, internet m.m. Men vi gör vad vi kan och under alla omständigheter kommer vi att vara färdiga i den nya butiken måndagen den 10 december”.
Uniopticas personal ser fram emot att öppna den nya butiken som är på hela 260 m2. “Vi vet att alla har mycket att göra i december, även här hos oss på Unioptic är det mycket varför vi kommer att hålla den officiella öppningen först efter nyår”, säger Leif Metzger, som är en del av Uniopticateamet.
Unioptica vill påminna om att de behåller samma telefonnummer liksom samma mailadress.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.