Costabiz februari 2013

La Cara Buena – ung och vacker hud
Det läggs stort fokus på hudens åldringsprocess, och NU Skin är ett bra exempel på en behandling som inte bara stoppar åldrandet av huden, utan som även lämnar huden spänstig och ungdomlig efter bara tolv behandlingar. Hudkliniken La Cara Buena öppnade i Fuengirola för ett år sedan, och de två ägarna, holländske Hans Cohnen och finska Tuulikki Hopponen, har nu även etablerat en klinik i Málaga. De erbjuder ansiktsbehandlingar, kropps- och hårbehandlingar, pedikyr, manikyr och hudvänliga vitaminer i kapslar. De använder sig av Nu Skin, vilket är en amerikansk hudvårdsprodukt. Det unika är inte bara apparaten som används för att applicera produkten, utan även själva NU Skin gelén. Med hjälp av apparater tränger gelén in i de djupare hudlagren på ett optimalt sätt via porerna och lämnar huden mer spänstig. Man kan kombinera behandlingarna på kliniken med behandlingar i hemmet för att uppnå de bästa resultaten och det rekommenderas att man använder NU Skin två gånger i veckan under en period av sex veckor. ”Alla borde ha en NU Skin apparat hemma i badrummet”, uppmanar Hans Cohnen och förklarar: ”Själva behandlingen tar inte mer än fem minuter och är noggrant testad av amerikanska dermatologiforskare”.
Apparaten, inklusive gelé, kostar 350 euro och kan köpas hos La Cara Buena samt på Internet.
Tuulikki Hopponen är utbildad kosmetolog och det är hon som utför behandlingarna. Hans Cohnen står för distributionen.
För mer information kan du kontakta Hans Cohnen på tel. 626 599 603, eller den svenska distributören Carina Theorén på tel: 693 264 499. www.lacarabuena.es.

Köksman söker nya utmaningar
Costa del Sols före detta återförsäljare av Sønderborg kök, Henrik Birch Kristiansen, har valt att byta karriär till möbelbranschen. Valet om att sälja sin butik med designerkök har planerats under en längre tid och när LOFT&Roomers öppnade sin butik i Marbella, såg Henrik en vision, som stämde överens med hans egen önskan om att vara med och bygga upp ett nytt, spännande projekt. ”Jag träffade ledningsgruppen för LOFT&Roomers i ett oformellt möte om projektet och strax kunde vi se att våra värderingar och hållningssätt överensstämde. Så nu kan man hitta mig i den nya fina butiken”, säger Henrik Birch Kristiansen. Henrik är inte ovan vid att stå i butik då han tidigare har arbetat som både säljkonsult och butikschef, i flera omgångar. ”Möbelbranschen är ju egentligen besläktat med köksbranschen, det då det i slutändan handlar om inredning. Det är grovt sagt bara en fråga om att gå in i ett annat rum, men målet är det samma – att kunden ska vara nöjd och glad. Vi vill att kunderna kommer, men vi vill ännu mer, att kunderna kommer tillbaka”, konstaterar Henrik.
Henrik, som är gift med en spanjorska och har en dotter på tre år, var egentligen mycket nöjd med livet som köksman. Dock säger han att det också är kul att återigen ha kollegor och att uppleva att han är en del av ett gemensamt mål. Många på kusten känner Henrik som en positivt och tillmötesgående person, som sätter kunden i första rummet. Därför passar han också speciellt bra in i LOFT&Roomers teamet, som just arbetar för att sätta nya standarder för servicen i Spanien.” Jag hoppas att känna igen många ansikten här i butiken, och jag ser fram emot att kunna leverera massor av möbler i framtiden”, avslutar Henrik.

Låt Splash Pools Mijas hjälpa dig med poolen
Det händer ofta att vattnet i poolen blir grönt. Det beror på att vattnet vänjer sig vid de kemikalier man tillsätter i vattnet för att hålla det rent. Lösningen är ofta att tillsätta en stor mängd klor och ett algmedel. Om vattnet däremot ser oklart ut kan det bero på oxidering, som kan lösas genom att tillsätta ett koagulant.
Splash Pools Mijas kan hjälpa dig i båda fallen. Ta med en liten behållare med poolvatten så berättar Splash Pools Mijas för dig vad du behöver göra åt problemet.
Otäthet i poolen kan bero på otäta vattenrör eller revor i väggar eller i botten på själva poolen. Splash Pools Mijas har den allra senaste utrustningen för att hitta en läcka på bara en timme. Denna service kostar 80 euro exkl. IVA per timme. Splash Pools Mijas kan även hjälpa till vid renovering, uppsättning av nytt kakel, målning och tätning med speciellt cement. Det ges fem års garanti och en månads gratis poolrensning på alla renoveringar.
Om du vill använda din pool även vintertid erbjuder Splash Pools Mijas en mycket effektiv värmepump med två års garanti samt 15 års garanti på värmeväxlaren. För en pool med måtten 8 x 4 m kostar det endast 13 euro per dygn att hålla poolen uppvärmd. Utöver det har Splash Pools Mijas också automatiska avfrostningsvärmare, vilket är perfekt om man bor inne i landet, samt automatiska presenningar.
Om du enbart behöver vanligt underhåll av poolen kan Splash Pools Mijas också sörja för det och erbjuder skräddarsytt underhåll, som är både professionellt och försäkrat, från 83 euro per månad exkl. kemikalier och IVA.
För mer information kan du ringa till butiken mellan kl. 8-16 på tel. 952 591 053, eller skicka ett e-mail till: splashpools@electronbox.net.

Gå ned med Cambridge 800 och håll vikten
Hur många kämpar inte för att gå ned i vikt för att efter bantningskuren gå upp alla kilon igen? Hos Cambridge 800 vet man att själva viktnedgången bara är halva utmaningen, och att det som verkligen är svårt är att hålla vikten därefter.
Alla nya kostvägledare hos Cambridge 800 har fått intresset till att hjälpa andra att gå ned i vikt på grund av deras egna positiva egenskaper av viktminskningsprogrammet. De har själva upplevt diskriminationen, skämten och de känslomässiga problem som man ofta utsätts för när man är överviktig. Därför kan de hjälpa till med att göra viktminskningen så positiv som möjligt, så att kilona inte smyger sig på efter avslutat program.
Jane är en av många överviktiga kvinnor som har gått ned i vikt med Cambridge 800, och hennes vikt ligger nu stadigt på en hälsosam nivå. Redan som åttaåring sa Janes läkare att hon var överviktig. Många gånger försökte hon gå ned i vikt, men utan framgång. Som 18-åring fick hon diagnosen svår övervikt, som inte gick att behandla. Efter det gick Jane upp ännu mer i vikt och trots att hon provade flera bantningskurer slutade det alltid med att hon gick upp i vikt igen. Som 42-åring låg hennes BMI på 45 (ett normalt BMI är 18-25). Under en semester i Spanien kom Jane i kontakt med Cambridge 800. Hon anmälde sig snart till ett viktminskningsprogram och har hittills gått ned 47 kilo. Jane är nu vägledare hos Cambridge 800, så att hon kan hjälpa andra att gå ned i vikt på ett hälsosamt sätt.
Kontakta Cambridge 800 för att få reda på din närmaste vägledare, och för att få veta hur du kan gå ned i vikt, på: 952 586 324, eller skicka ett e-mail till: admin@cambridge800.es.

Svenskarnas favorithostal
Titeln hostal borde nog ändras till hotell när man talar om Hostal Marbella i Fuengirola. Det mysiga, familjeägda hostalet har nämligen fått en ansiktslyftning så att det är uppe på hotellnivå. ”Vår lobby, där vi bl.a. serverar frukost, är helt omgjord och är nu dubbelt så stor och har fått nya möbler och nya färger på väggarna. Vår takterrass har också blivit färdigställd och samtliga rum är renoverade och har fått nya svenska sängar av bästa kvalitet, och det är lite ovanligt för ett hostal”, berättar Carola Nicklasson, som tillsammans med sin familj övertog Hostal Marbella för exakt tre år sedan. ”Vi är ett familjehostal med själ och tid för varje enskild gäst. Och det tror jag smittar av sig, för 50 % av våra gäster återkommer”, säger Carola, som samtidigt berättar att 60 % av klientelet är skandinaver. ”Många frågar oss varför vi inte kallar oss för hotell istället för hostal. Det tar vi som en komplimang. Men även om vi påminner om ett hotell håller vi fast vid våra hostalpriser med bra dubbelrum för endast 39 euro under lågsäsong”, säger den svenska hostalägaren, som tror på en ljus framtid för turismen på Costa del Sol. ”Vi tog över Hostal Marbella precis när krisen började, men det lät vi inte låta rubba vår dröm om att kunna bo och jobba på Costa del Sol. För innan dess hade vi faktiskt själva varit turister här i 25-30 år och har sett hur Costa del Sol gått igenom andra kriser och kommit ut starkare på andra sidan. Det sker även denna gång, för redan nu märker vi att det går framåt igen”, låter det optimistiskt från Hostal Marbella.

Spanjet – Lågprisflyg till Mallorca
Spanjet är en spansk flygresearrangör med bas på Gran Canaria och flyger, i samarbete med det spanska flygbolaget Albastar, mellan Sverige och Spanien under sommarmånaderna till destinationerna Alicante, Málaga och Mallorca.
Från Stockholm Arlanda startar flygningarna 11 juni till Alicante och 12 juni till Málaga och Mallorca.
Från Göteborg Landvetter startar flygningarna 11 juni till Alicante och 13 juni till Málaga och Mallorca.
Spanjet flyger med en avgång i veckan per destination under perioden 11 juni – 12 september och det finns tre olika prisklasser på biljetterna, Low, Flex och Full Flex. Priserna börjar från 99 euro för en enkel resa och bestäms utifrån ledig kapacitet och villkoren i biljetterna.
Spanjet har dessutom mycket bra erbjudande till dem som söker sig till solen för golfen och erbjuder golfare att ta med en golfbag, max 25 kg, per person för 260 kr. Andra bolag tillåter ofta en maxvikt av enbart 15 kg, vilket innebär att hos Spanjet kan två personer packa i en golfbag till samma pris.
Hos Spanjet får resenärer ta med sig sitt husdjur i kabinen på flyget om djuret är placerat i en transportbur under hela flygningen. Dock råder det begränsningar för antal djur ombord, varför Spanjet rekommenderar att resenärer med husdjur bokar plats i god tid.
Bokningar görs online direkt på Spanjets hemsida: www.spanjet.se, eller ring till deras callcenter på tel. +46 (0) 775 15 05 05 och boka via telefon.
Spanjet hälsar välkomna ombord!

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.