Skin Base Microdermabrasion för strålande hy – omedelbart!

Skin Base Microdermabrasion för strålande hy – omedelbart!

janeharling
 
Hudslipningsbehandlingen Skin Base Microdermabrasion arbetar med vakuum och microkristaller, som skonsamt och smärtfritt slipar huden, på ytan – för en föryngrad look, eller mer djupgående – för behandling av skadad eller föråldrad hud. Samtidigt stimuleras blodtillförseln och collagen- och elastinproduktionen ökar. Dessutom förbättras cellförnyelse, näringstillförsel och självläkningsförmåga. Förutom för en uppfriskande look passar Microdermabrasion behandling av problemhud, acne/ärr, ärrbildingar, pigmentförändringar, livlös hy, hudbristningar, fina linjer och rynkor samt solskador. Resultatet är ren hy med hälsosam lyster och jämnare hudton.
Jane Harling är utbildad inom tekniken och erbjuder den bästa behandling för just dig. Jane Harling utför även behandlingar med SoftLight Low Energy Laser som stramar upp huden, slätar ut och ger vacker lyster med färre ojämnheter och mindre porer.
 
Jane Harling, tel. +34 655 213 349, 952 592 843, Facebook: ”Jane Harling Skinworks”

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.