Anti-aging med resultat
nana
 
För ett hälsosamt och välmående utseende behöver man inte ta till kniven. Hos kosmetolog Nana Norrbom i Fuengirola finns det flera alternativ, som t ex den exklusiva hudvårdsserien IS CLINICAL, som kan göra under med huden. Denna serie består av exceptionella, resultatorienterade anti-aging samt hudoptimerande formler och genom att utveckla och utnyttja den mest avancerade forskningsteknologin har Innovative Skincare, som är företaget bakom, tillsammans med en grupp av läkare och forskare minutiöst skapat produkter som levererar snabba, säkra, långsiktiga och positiva resultat.
 
IS CLINICAL produkterna rekommenderas av ledande dermatologer, plastikkirurger, läkare samt hudvårdare, och företaget följer de högsta etiska standarderna för att leva upp till uppgiften att förbättra kundernas livskvalitet.
IS CLINICAL-serien består av både hemvårdsprodukter och behandlingar på kliniken.
Hela serien är uppbyggd på växter, naturliga vitaminer och hyaluronsyra (naturlig restylane). Alla ingredienser förekommer i mycket koncentrerade doser vilket ger snabba resultat.
Huden blir slätare och vackrare inom bara en vecka och vid pigmentproblem ses resultat redan efter de två första veckorna.
IS CLINICAL serien är den perfekta behandlingen om man funderat över men valt bort restylane- och botoxinjektioner, för här handlar det om en ansiktslyftning utan behov av sprutor och utan obehag och biverkningar.
 
Serien innehåller tio helt unika behandlingsprodukter samt rengörings- och fuktgivande/uppstramande krämer och signaturprodukterna Youth Complex och Youth Eye Complex.
Youth Complex används morgon och kväll, den passar alla hudtyper samt reducerar linjer och rynkor, och det allra viktigaste; den stimulerar hudens egen collagenproduktion så att huden verkligen stramas upp.
Youth Eye Complex verkar på allt från mörka ringar och rynkor till påsar runt ögonen och den är också oerhört effektiv på de små rynkorna runt munnen.
Några av de aktiva ingredienserna i Youth-produkterna är bl.a. en hög dos av hyaluron (botaniskt utvunnet), vitamin A, C och B5 samt koppartriptider som får huden att producera mer collagen.
Andra av de aktiva serumen arbetar i huden mot pigmentproblem eller ärr samt rasacea/rodnader.
Serien kan byggas upp efter önskemål eller behov och kan även kombineras med de produkter som man använder sedan tidigare.
Serien passar också cancerpatienter, t ex bröstcanceropererade, då det har utvecklats ett serum som bleker ärrvävnad på tre till sex månader.
 
På kliniken erbjuds en effektiv ansiktsbehandling, Red Carpet Treatment, som förbättrar hudens elasticitet, rynkdjup och teint mycket bra efter bara en behandling.
Efter fyra behandlingar ses ett ännu bättre resultat, vilket kan främjas ytterligare med användning av hemvårdsprodukterna parallellt med behandling på kliniken.
 
Vill du veta mer om IS CLINICAL-serien, kontakta då Nana Norrbom på tel. 610 716 048 eller besök kliniken och upplev denna fantastiska dermatologiska serie.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.