Shoptalk April 2015
st-clinicadental-nordic-royal-club
Nyheter hos Clínica Dental, Nordic Royal Club
Under många år har tandläkare Dr. Erling Joelson drivit tandläkarkliniken i de fina omgivningarna på Nordic Royal Club i Estepona, och kliniken har varit mycket välbesökt, framförallt av svenskar. Men som många vet har också tandläkare Dr. Joelson uppnått en respektabel ålder, och många i hans ålder hade dragit sig tillbaka för länge sedan. Men inte tandläkare Dr. Joelson. Han brinner för sitt yrke och väljer att fortsätta, om än lite lugnare. Så nu lämnar han över rodret för kliniken till tandläkare Dr. Leonardo Gomez.
”Min fru Veronica, som är tandhygienist, och jag har länge talat om att köpa en egen klinik, och när vi kom i kontakt med Dr. Joelson kändes det rätt från början. Vi är nynedflyttade till kusten och ser verkligen fram emot detta. Senast har vi arbetat i Dalarna och innan det i Stockholm, både på privata kliniker och offentligt. Jag är född i Chile men har bott i Stockholm hela min uppväxt, där jag också har min utbildning från Karolinska Institutet”, berättar tandläkare Dr. Gomez.
Tandläkare Dr. Gomez kommer att driva vidare Clínica Dental, Nordic Royal Club i tandläkare Dr. Joelsons anda, och så kommer ju tandläkare Dr. Joelson också arbeta kvar på kliniken. Så de som redan känner kliniken kommer inte märka någon skillnad. Personalen är den samma med tillskott av tandläkare Dr. Gomez och hans fru Veronica, som förutom att arbeta som tandsköterska även kommer att sköta receptionen.
Clínica Dental, Nordic Royal Club erbjuder allmäntandvård, med all slags tandvård från tandhygienistbehandling till implantat och kirurgiska extraktioner. Dessutom är tandläkare Dr. Gomez, som talar både skandinaviska, engelska, spanska och lite serbokroatiska, certifierad för Inman Aligner, den osynliga, snabba och effektiva tandregleringen.
Clínica Dental Nordic Royal Club, för mer information samt tidsbokning: tel. 952 883 443, webb: www.nordicroyalclub.dental
 
st-nykredit
Vaktskifte hos Nykredit
Nykredit i Marbella märker av ett ökat intresse för förmögenhetsrådgivning på Costa del Sol. Banken ägnar sig inte bara åt bostadsfinansiering utan fokuserar också allt mer på placering av kundernas pengar. Därför lovar seniorförmögenhetsrådgivare Michael Pedersen att han kommer komma till Costa del Sol, ofta.
”Jag vill vara här minst en vecka varje månad så att jag får tillräckligt med tid för den individuella rådgivningen”, berättar Michael Pedersen, som snart arbetat med förmögenhetsförvaltning och rådgivning i 35 år.
”Vi får allt fler kunder och det grundar sig naturligtvis i att vi har levererat bra avkastning samt bra service. Så kommer det även vara framöver. Vi har produkterna och erbjuder rådgivning till en bred publik, och vår förmögenhetsrådgivning tar alltid sin utgångspunkt i kundernas individuella behov. Vi ger det den tid som det krävs för att utarbeta en ordentlig riskprofil och investeringshorisont för varje enskild kund”, garanterar Michael Pedersen från kontoret i Marbella.
”När jag inte är här på kusten kommer det vara lätt att kontakta mig på huvudkontoret i Köpenhamn. Jag svarar alltid i telefon”, lovar den erfarna rådgivaren, som ser fram emot att möta både nya som gamla kunder hos Nykredit.
”Jag älskar mitt jobb och det är alltid bra med nya utmaningar. Jag är också glad över att få arbeta här nu. Jag har nämligen firat många semestrar på Costa del Sol. Jag älskar golf, livet och klimatet här. Mitt första semesterminne är från en resa till Torremolinos tillsammans med mina föräldrar, när jag var 6-7 år”, minns i dag 53-åriga Michael Pedersen.
Michaels kontaktinformation är:
Seniorförmögenhetsrådgivare
Finans och förmögenhetsrådgivning Köpenhamn Marbella
Alicante
Direkt tel. +45 445 575 62
Mobil tel. +45 222 220 90

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.