AHN Asociación Hispano Nórdica Fuengirola & Mijas Den Spansk-Nordiska föreningen för alla Nordbor i Spanien

 
En ständigt växande förening
AHN är den största nordiska organisationen i Spanien. Med 50 år i nacken har AHN mognat och med ca 2000 medlemmar i AHN Fuengirola-Mijas kan föreningen titulera sig som en stadigt växande och livlig organisation.

Allt flera nordbor söker sig till spanska solkusten. Behovet av information om hur det är att leva, bo, arbeta och verka i Spanien är stort.
Många av våra medlemmar har gedigna kunskaper om Spanien och vi erbjuder medlemmarna praktisk service, social gemenskap för en aktiv vistelse i Spanien. Föreningen har en engagerad styrelse och hängivna aktivitetsansvariga, som möter den allt yngre medlemskårens behov.

AHN arrangerar olika aktiviteter i Spanien för dig som är medlem inom underhållning, hälsa, golf, bridge, motion och friskvård.
Du hittar även diskussionsgrupper, intressanta föredrag, språkkurser, resor och utflykter samt klubbkvällar på våra trivsamma lokaler i Fuengirola centrum. AHN’s medlemskort ger dig en mängd rabatter och erbjudanden i Spanien.

 
ÖPPET:
Tisdag-fredag kl. 12-15
1-15 maj och 15-30 september: tisdagar kl. 12-14
STÄNGT:
16 maj- 16 september
22 december – 7 januari
 
AHN Fuengirola-Mijas
Las Rampas, Lokal 13 D3
Fuengirola, Spanien
Tel: +34 952 474 750
 
Utförlig information finns på hemsidan resp. programpärm: www.ahn-fuengirola.net
 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.