Nordica – din specialist på fastigheter i Nueva Andalucía

Nordica – din specialist på fastigheter i Nueva Andalucía

Då Nordica har valt att fokusera på fastigheter i Nueva Analucía är deras kunskap kring sitt expertisområde gediget. De känner till området liksom marknaden och värdena på fastigheterna i detalj.

Kärnan i Nordicas verksamhet utgörs av det svenska paret Anna-Lena och Peter Rosen, som grundade företaget för mer än 25 år sedan, samt en grupp engagerade medarbetare.

Stil säljer

När du ska sälja din bostad kan du uppnå snabba och värdefulla resultat genom att använda dig av ”Home Styling”:
”Med fler än 20 år i branschen har vi sett många bostäder och vi har lagt märke till att det kan vara svårt att sälja en bostad trots att den har ett bra läge samt attraktiva detaljer”, säger Anna-Lena, som tillsammans med teamet hos Nordica utvecklat ett Home Styling-koncept för att ge säljare ett sätt att visa sin fastighets fulla potential, samt få det pris som bostaden faktiskt är värd. Några enstaka kompletteringar i kombination med ommöblering med egna möbler kan skapa en eftertraktad bostad som köparna kan föreställa sig att själva bo i, och som skapar köplust.
För att se hur snabbt en bostad kan gå från någonting vardagligt till wow-känsla med Nordica design-team, klicka här

Månadens villa hos Nordica – Villa Isabella

Allt som du kan önska dig av en villa: fantastiskt läge med bara en kort bilresa till skolor, golfbanor och den berömda hamnen Puerto Banús. Med två fina vattenfall och ett spektakulärt ljusinfall får du en lyxig oas i modern miljö. Vardagsrummet har öppen planlösning mot det vita och moderna köket. Från mat- och vardagsrum leder glasskjutdörrar, från golf till tak, ut till gården, vilket skapar en utomhus-inomhus-känsla. På markplan ligger tre av de fyra sovrummen, också de med direkt tillgång till terrassen och trädgården, där trädgården och poolområdet är uppdelade i två nivåer med utsikt över La Concha-berget. Ljudet av rinnande vatten från vattenfallen är perfekt för avslappnade stunder samt för att njuta av den spanska solen.
Andra våningen består av ett master sovrum med sällan skådad lyx och många speciella detaljer. T ex öppen spis, walk-in-garderob samt utomhusbad på den privata terrassen med utsikt mot La Concha.
Villan är belägen i ett mycket eftertraktat område och den måste ses för att man verkligen ska förstå skönheten och lyxen i den.
 
{gallery}nordica1702{/gallery}
1) Ett av loungeområdena. 2) Den öppna spisen på första våningen. 3) Modern hall i Nordica-stil. 4) Uteplatsen som inbjuder till trevliga sensommarkvällar. 5) Villa Isabellas pool. 6) Den fina fasaden som vetter mot havet.
 
 
 
 
Av Nordica – din specialist på fastigheter i Nueva Andalucía

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.