Grattis Skandinaviska Turistkyrkan, 45 år!

Grattis Skandinaviska Turistkyrkan, 45 år!

Nu blir det fest på Skandinaviska Turistkyrkan Costa del Sol. Den mycket omtyckta kyrkan firar nämligen 45 år! Och detta är värt att fira, för firandet av Skandinaviska Turistkyrkan är ett firande av allt det som kyrkan betyder för församlingen och besökare – gemenskap, möten i trevlig atmosfär, samtal, djupa upplevelser och som en besökare recenserat kyrkan på Google: ”ett andningshål”.

Skandinaviska Turistkyrkan är öppen för alla och likaså är alla välkomna att fira 45-årsjubileumet som uppmärksammas 19-23 oktober. Det blir samlingar på kvällarna, en festkväll med minnen och framåtblickar samt gudstjänst. Dessutom blir det gästbesök från Oslo med Aril och Lotta Svartdahl, som bjuder på sång. Kyrkans 45 år markeras också med en skrift innehållande bilder och berättelser från åren som gått sedan den 22 oktober 1977. Det var nämligen då som några skandinaver träffades i ett hem i Los Boliches för att samtala om ett evangeliskt arbete på kusten. Man arbetade bland romer, lokalbefolkningen och de skandinaviska turisterna. Något senare köptes lokalen på Paseo Marítimo, där verksamheten har bedrivits sedan dess.

Kyrkan är en ekumenisk och evangelisk gemenskap över nations- och kyrkogränser där medlemmar och besökare kommer från olika skandinaviska länder och kyrkor. Alla är välkomna till alla samlingar oavsett medlemskap eller tro.

Detta händer 19-23 oktober

Onsdag 19/10 kl. 11 Våffelcafé – kl. 12.30 Sångövning

Torsdag 20/10 kl. 19 Kvällsmöte

Fredag 21/10 kl. 19 Kvällsmöte

Lördag 22/10 kl. 19 Festkväll med servering

Söndag 23/10 kl. 11 Gudstjänst med jubileumssamling – kl. 19 Hela kyrkan sjunger

Skandinaviska Turistkyrkan Costa del Sol

Paseo Marítimo 77, Los Boliches, Fuengirola

www.turistkyrkan.info

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.