Kära återseenden på årets SWEA-mässa!

Kära återseenden på årets SWEA-mässa!

Förväntningarna var höga inför årets SWEA-mässa – den tolfte i ordningen. De första åren hölls mässan i Centro Forestal Sueco men då denna mässa är så populär växte den snart ur lokalerna och flyttades till det som var hotell H10, i Nueva Andalucía (dagens Hard Rock Hotel). För årets mässa var Marbella kommun så generös att de lät SWEA låna lokalerna i Marbellas mäss- och kongresscenter (Palacio de Congresos) utan kostnad – ett erbjudande som SWEA naturligtvis inte tackade nej till!

Så den 16 november var det dags. Ett 50-tal av Costa del Sols företagare – de allra flesta svenska – hälsade besökare välkomna. Och medan besökarna gick på upptäcktsfärd mellan borden med allt från försäkringsbolag, spaförsäljare och mäklare till frisörer, yogainstruktörer och tandläkare och många fler (självklart var En Sueco också på plats!) – bjöds de på tilltugg och dryck, och stämningen var hög och leendena många. SWEA-mässan är verkligen en mässa för att mötas och även nätverka!

Från SWEA hälsas det med ett stort tack till alla, både besökare och utställare. Det påminns också om att hela överskott från mässan – utställaravgifter, inträden och lottförsäljning (SWEA-mässan har alltid generösa lotterier med priser från utställarna) nu går till SWEAS Ukraina-donation.

Läs mer om SWEA och deras olika projekt, inte minst Donation Ukraina på: https://marbella.swea.org/

Tommy Scammel från Quality Pool & SPA var på plats och informerade om firmans alla lösningar för avkopplande stunder i hemmet.
Fanny Mäkelä och Tommy Zetterberg hälsade köpsugna bostadsletare välkomna till Fastighetsbyrån Marbella-Nueva Andalucía.
Konstnär Agneta Larsen visade upp sina vackra alster
Från Svenska kyrkan kom musiker Britta Snickars, kyrkoherde Anders Roos och styrelseordförande Helena Idsäter och hälsade välkommen till bland annat kyrkans trevliga aktiviteter i december.
Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket representerades av Pia Lötbom och Paulina Hammar.
Tina, från Hair by Tina, hälsade besökarna välkomna till hennes salong och var generös med prover på kvalitetsprodukter.
Författare Annika Scharnke skriver spännande barnböcker om flickan Anja. Dessa hade hon naturligtvis med sig till mässan.
Lova Bergvall Johansson och Maja Johansson från BeSocial Marbella informerade om hur de kan hjälpa företag att vara effektivare på sociala medier.
Från Nordic Dental Centre var Valentina på plats och informerade om munhälsa.
Vid fullsortimentbyrån Gonvel & Kamphs bord var intresset stort för deras expertis.
Pelle Lundborg från Finca Solmark delade generöst ut påsar med frukt från sin finca.
Från sjukförsäkringsbolaget Sanitas kom Inger Bergman Lindvall tillsammans med sin kollega Esther Gonzalez och upplyste om olika sjukförsäkringsalternativ.
Hos tandläkarkliniken Clinica Dental Guadalmina märker man stor efterfrågan från svenskar, varför teamet glatt var på plats och informerade om bland annat olika behandlingar som kliniken erbjuder.
Marie och Jimmy Wendt ställde inte ut med sitt företag EcoFilters Costa del Sol detta år, men självklart kom de till mässan – och vann fina priser!
Gunilla Pettersson informerade om vilka tjänster sjukförsäkringsbolaget Helicopteros Sanitarios erbjuder.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.