Markera dagen – SWEA-MÄSSAN 16 november 2022!

Markera dagen – SWEA-MÄSSAN 16 november 2022!

Efter två års uppehåll på grund av covid-19-pandemin är det äntligen dags för SWEA Marbellas populära företagsmässa!

Alla är välkomna!

SWEA Marbellas företagsmässa har sedan 2008 varit ett årligt inslag på kusten (med undantag för pandemin). Här dignar borden under skandinavisk design, kläder i sköna material, dekorationer, konst, smycken, hälsoprodukter m.m. och även advokater, försäkringsbolag, tandläkare, mäklare, byggfirmor och skolor har till vana att vara på plats för att informera om sina tjänster, liksom restauranger och matbutiker som förutom att presentera sina varor bjuder på härliga smakprov ur sina sortiment. Praxis är dessutom att alla utställare bjuder mässans besökare på något att äta och dricka.

Denna omtyckta mässa, som normalt lockar omkring 700 besökare – både företagare och privatpersoner – är också populär för sitt mycket generösa lotteri och underhållning.

Så boka datumet redan nu och få chansen att träffa samt lära känna kustens företagare och deras produkter. Och visst är det spännande att se vilka företag som kommer att medverka i år!

SWEA Marbella och alla utställare hälsar dig välkommen!

Plats: Palacio de Congresos, C. José Meliá, 2, i centrala Marbella

Datum: 16 november 2022-09-20

Tid: kl. 17.00-20.00.

Inträde: 2 euro (inkl. en lott till det populära lotteriet)

Överskottet från mässan kommer oavkortat att gå till det stora donationsprojekt som SWEA Marbella arbetar med till förmån för ukrainska flyktingar. Läs gärna mer om det på: https://marbella.swea.org/donationsprojekt-ukraina/

Vill du ställa ut?

Är du företagare och intresserad av att ställa ut på SWEA Marbellas företagsmässa och nå ut till hundratals nyfikna potentiella kunder, kontakta då gärna SWEA Marbellas ordförande Monica Tinggård på: sweamarbella.ordf@gmail.com

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.