Tre vänner samlade under ett och samma tak

Tre vänner samlade under ett och samma tak

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Från och med den 1 mars kan du utöver Claus Bentkjær och hans optikerteam även hitta Nana Norrbom samt Bo Rosenkilde i Uniopticas lokaler i centrala Fuengirola.
Både kosmetolog Nana Norrbom och kirurg Bo Rosenkilde har den senaste tiden letat efter lokaler i Fuengirola för deras verksamheter, och även om kombinationen först kan verka lite underlig så är det ingen slump om man tänker på kvaliteten på lokalerna, läget, parkeringsmöjligheterna m.m. Och finns viljan så finns sättet. De tre vännerna Claus, Nana och Bo var på ett evenemang tillsammans när de började tala om lämpliga lokaler och det tog inte lång tid innan Claus såg möjligheten i att Nana och Bo kunde vara hos honom. Och så blev det 1+1+1 = 3 professioner samlade under ett och samma tak.
Nana Norrbom kommer i sin lokal göra permanent makeup samt speciella ansiktsbehandlingar från det exklusiva amerikanska märket IS Clinical. Bo Rosenkilde fortsätter med konsultation på sjukhuset Santa Helena, men i lokalen hos Unioptica kommer han tillägna sitt arbete till åderknutsbehandlingar, främst med den moderna skumbehandlingen.

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco