Tre vänner samlade under ett och samma tak

Tre vänner samlade under ett och samma tak

Från och med den 1 mars kan du utöver Claus Bentkjær och hans optikerteam även hitta Nana Norrbom samt Bo Rosenkilde i Uniopticas lokaler i centrala Fuengirola.
Både kosmetolog Nana Norrbom och kirurg Bo Rosenkilde har den senaste tiden letat efter lokaler i Fuengirola för deras verksamheter, och även om kombinationen först kan verka lite underlig så är det ingen slump om man tänker på kvaliteten på lokalerna, läget, parkeringsmöjligheterna m.m. Och finns viljan så finns sättet. De tre vännerna Claus, Nana och Bo var på ett evenemang tillsammans när de började tala om lämpliga lokaler och det tog inte lång tid innan Claus såg möjligheten i att Nana och Bo kunde vara hos honom. Och så blev det 1+1+1 = 3 professioner samlade under ett och samma tak.
Nana Norrbom kommer i sin lokal göra permanent makeup samt speciella ansiktsbehandlingar från det exklusiva amerikanska märket IS Clinical. Bo Rosenkilde fortsätter med konsultation på sjukhuset Santa Helena, men i lokalen hos Unioptica kommer han tillägna sitt arbete till åderknutsbehandlingar, främst med den moderna skumbehandlingen.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.