Ecofilters Costa del Sol redan ett känt varumärke

Ecofilters Costa del Sol redan ett känt varumärke

Det var den 10 december som Ecofilters Costa del Sol välkomnade in sina första kunder i butiken i Centro Idea på Mijasvägen.

Då räknade ägarna Jimmy och Marie Wendt att första tiden för Ecofilters skulle vara lugn. Verkligenheten visade sig dock bli en annan. Företagsnamnet har spritts som en löpeld och Ecofilters Costa del Sol har redan sålt och installerat flera av de för kusten nya vattenfiltren.
Ecofilters, som är ett redan etablerat varumärke i Jávea, Valencia, erbjuder bland annat ett avhärdningsfilter och ett dricksvattenfilter. Avhärdningsfiltret, som lämpar sig i både hushåll och restauranger, ger ett mjukare, rent och klorfritt vatten med fördelar som t ex inga fler kalkavlagringar i hushållsmaskiner och du kan duscha i vatten rent från klor – klor som orsakar torr hy, torrt hår, allergiska reaktioner m.m. Fördelarna är alltså inte bara rent praktiska att maskiner och rör hålls kalkfria, det finns också hälsofördelar med avhärdningsfiltret från Ecofilters. Dricksvattenfiltret, som passar i t ex lägenheter var avhärdningsfiltret inte går att installera, ger ett gott och hälsosamt dricksvatten. Vattenreningsmetoden togs fram på 1980-talet, efter Tjernobylolyckan, och har därefter testats på flera europeiska institut. Det rensar bort, förutom överflödigt kalk och klor, även bland annat virus och bakterier samt tungmetaller och radioaktiva ämnen, men lämnar kvar hälsofrämjande mineraler, tillskillnad från andra system som t ex osmosis, som rensar bort alla partiklar i vattnet, även mineraler, som ju är bra för vår hälsa.
Ecofilters har även andra filter, som C-vitaminfilter till duschen, och om önskas tar de hand om installationen också, så kontakta Ecofilters Costa del Sol för att få mer information och om vilket filter som är rätt för dig!

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.