Costa del Sols hörapparatexperter

Costa del Sols hörapparatexperter

Dicton är ett företag, ägt av Thomas Bo Petersen, som specialiserar sig på försäljning, design och tillverkning av hörapparater och batterier sedan 1963. Butiken, som ligger på Plaza de la Constitución, Edificio Cristina, i centrala Fuengirola, har alla nödvändiga apparater för att tillverka, reparera, designa och utprova hörapparater. De har även en audionom som kan hjälpa till med ett gratis hörseltest.
”Företaget startades av Jorgen Laurberg 1963 och det har varit en stor utmaning att ta över verksamheten, kvarhålla den höga standarden och fortsätta att bygga på framgångarna, speciellt när det gäller ett företag som har så många möjligheter och innovationer i sitt produktutbud” säger Thomas Bo Pedersen.
Dicton designar och tillverkar sina egna hörapparater till ett pris som ligger 30-40 procent under marknadspriset i de flesta europeiska länder, vilket gjort dem populära, inte bara för att de levererar kvalitet och har bra service, utan även för att de har bra priser.
”Vi är experter på i-örat-apparater och liksom att vi jobbar med alla de internationella hörapparatmärkena är vi stolta över att tillverka och sälja Dictons egna märke med bakom-örat-apparater samt inne-i-örat-apparater, varav en är Micro Pearl-designen, som är världens minsta hörapparat, som sätts in i örat”, förklarar Thomas Bo Pedersen, och tillägger att alla Dictons hörapparater är 100 procent digitala. Andra produkter har mycket känslig halsslinga, för vilken Dicton har varit den ledande tillverkaren under många år, samt flera produkter för dem som lider av tinnitus, som kan vara säkra på att Dictons hörapparater har en inbyggd tinnitus maskerare, som kan bäras även när man sover.
Dicton förtjänar sitt rykte som en väletablerad och tillförlitlig expert inom sin profession och deras verkstad och butik i centrala Fuengirola har en välkomnande och trevlig atmosfär. Hos Dicton kan du få ett gratis hörseltest, och har du en hörapparat som behöver repareras kan det göras på plats. Beroende på vad som behöver repareras kan det ta bara några timmar, och medan du väntar kan du ta en fika på ett café i närheten.
Tel. 952 58 04 79, www.dicton-spain.es, tdicton@gmail.com

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.