Vaktskifte hos Muebles Pirámides

Vaktskifte hos Muebles Pirámides

Sommaren 2001 sökte en ung Per Stridh en utmanande tjänst hos Muebles Pirámides. Han fick veta att de skulle ringa honom om de behövde en ny anställd. Och ringde gjorde de, år 2012 – alltså elva år senare. Sedan dess har samarbetet gått så bra att butikens ägare, Sören Liljegren, inte tvivlar det minsta på att Per är den rätta köparen av den kända möbelbutiken utanför Torre del Mar.
”Han är i rätt ålder och har rätt inställning, och generellt går det nu bättre för branschen, så det är rätt läge att låta en ny man överta rodret”, säger en lite vemodig Sören Liljegren, som slog upp dörrarna för Muebles Pirámides Puerto år 1999, med sin dåvarande partner Benny Tybo.
”Vi började helt från början, och sedan dess har butiken varit knytpunkten för min familj och mina vänner under många år. Det kommer jag naturligtvis att sakna”, fortsätter Sören Liljegren.
I gengäld kommer han nu närmare sina barn och barnbarn i Danmark, vilket är det tyngsta argumentet för att vinka farväl till sitt livsverk. Men även om Sören Liljegren kommer att befinna sig i Danmark kommer han finnas tillgänglig för råd och hjälp med inköp av möbler, för butiken kommer fortfarande att satsa på danska möbler.
”Danska möbler till spanska priser är ett koncept som alla förstår och som har fungerat i 17 år, så det fortsätter vi naturligtvis med”, berättar Per Stridh, som arbetat med möbler och kök under nästan hela sitt arbetsliv.
”Jag är säker på att vår publik värdesätter service, och därför levererar och monterar vi allt. Vi har ett stort lager så att vi alltid kan leverera ett par dagar efter beställning”, avslutar den nya ägaren, som lovar att den goda andan som alltid funnits i hos Muebles Pirámides Puerto kommer att fortsätta många år framöver.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.