Vitamina får återigen besök av den duktiga handläsaren Dodo Lindemann

Vitamina får återigen besök av den duktiga handläsaren Dodo Lindemann

I november kommer Dodo Lindemann återigen till Vitamina. Dodo berättar: ”Jag arbetar med det som jag kallar genombrott. Just nu är detta det bästa ord jag kan komma på när vi kommer i kontakt med oss själva samt vår inre röst/vårt bakomliggande medvetande. Detta medvetande gör att vi kan agera i överensstämmelse med den inre styrkan, lugnet, glädjen och kärleken. Handläsning, vägledning och konflikthantering är de väsentligaste metoderna i mitt arbete”, berättar Dodo, som ser handläsning som någonting annat samt mer än bara linjer som beskrivs i en bok. Hon fortsätter:
”Händer är levande och linjerna är levande, och de arbetar hela tiden, speciellt när de får uppmärksamhet som under en handläsning. I linjerna kan jag med glasögon och lupp se pyttesmå figurer och bilder från forna tider eller från i går, som vecklar ut sig. Det är som om historien som du bär med dig samt det som du lockar till dig lägger sig som små holografiska avtryck i dina händer. Du kan locka saker till dig eller så kan du skjuta dem ifrån dig. All den visdom du har finns i dina celler och därmed även i händerna.
 
Boka en tid hos Vitamina i Centro Idea för din personliga handläsning dagarna 8-9-10 november – 952 58 43 13 – Info@vitaminashop.eu

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.