Nordica Sales & Rentals til Marbella Business Weekend

Nordica Sales & Rentals til Marbella Business Weekend

För fjärde året i rad arrangeras Marbella Business Weekend och det är nu klart att Nordica Sales & Rentals fortsätter sin satsning som samarbetspartner.
 
Det är även klart att Nordica fortsätter som samarbetspartner och till i år utökar genom att bli en av evenemangets huvudpartners. Nordica har varit med från premiär året av Marbella Business Weekend vilket innebär att detta år blir fjärde året i rad som dom är partners.
 
– Är ett nöje att samarbeta med Nordica, de har varit i Marbella sedan början av 80-talet och kan minst sagt sin bransch och region. Att de varit med oss alla år är också ett bra bevis på att evenemanget ger det nätverkande vi eftersträvar. Nordica passar perfekt för eventets profil och dess målgrupp, säger Marcus.
 
I år spelande Nordicas 3 lag med dessa tre härliga profiler: Anton Karlsson, Mikael Samuelsson och Erik Segerstedt.
 
För mer information om Nordica Sales & rentals se deras hemsida www.nordicasalesandrentalsmarbella.com
 
Av Nordica Sales & Rentals

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.