MindScape kommer äntligen till Spanien

MindScape kommer äntligen till Spanien

Gör intuitionen till en naturlig del av ditt liv. Använder du den redan kommer du med MindScape-kursen, som nu kommer till Spanien för första gången när den hålls i Fuengirola den 7 och 8 april 2018, nå en ny nivå till glädje för ditt företag, din familj, din hälsa, dina relationer, dina prestationer…
 
MindScapre är för ALLA:
– är du egen företager?
– spelar du golf eller springer Marathon?
– är du behandlare eller coach?
– skapar du konst skriver böcker?
– är du förälder eller student?
– eller vill du bara ha ut det bästa av varje dag med hjälp av din inbyggda verktygslåda?
 
Vem du än är och vad du än gör kommer MindScape förbättra och förändra ditt liv.
 
Eloise Ansell, vår instruktör, är en extremt talangfull och erfaren lärare. En häftig kombination av it-programmerare, trollpacka, entreprenör, behandlare och lärare. Hon gör undervisningen till en workshop fylld med humor medan hon ger deltagarna ett redskap för livet: MindScape levererar möjlighet för att få ut det bästa ur varje situation genom att skapa tillgång till det kreativa och intuitiva sinnets kraft.
 
MindScape gör det möjligt för dig att kommunicera baserat på en djupare förståelse av vad det är behov av i situationen, möjlighet till att öva dig inför en arbetsintervju, ett viktigt möte, ett besvärligt samtal på arbetet eller i ditt privatliv, gå en okänd golfbana innan tävlingen eller spela igenom en hel solokonsert, innan du når till konsertsalen. Idéerna kommer plötsligt av sig själva och prestationer kan övas in utan besvär – vi lär oss hur vi kan pressa in mer träning i ett stressat program. Din intuition kommer att bli skarpare så att du vet om du ska ingå ett affärsavtal eller låta bli, gå på en date med din bästa vän, köpa huset vid havet, gå till höger eller vänster…
 
Sinnets makt över kroppen är ett välkänt faktum som med MindScape lyfts upp på en hittills okänd nivå, där vi vänder SinneKropp-relationen till rena fördelar.
 
Anmäl dig redan nu till MindScape-kursen som äger rum lördagen den 7 och söndagen den 8 april 2018 (varje dag mellan kl. 9-18) på Hotel Las Palmeras i Fuengirola.
Kursen hålls på engelska.
 
Pris vid anmälan innan 7 mars: 400 euro, därefter: 500 euro.
Anmälan sker till kurskoordinator Helle Espensen på tel. +34 607 62 91 06 eller mail: helle.torreblanca@gmail.com
Av Helle Espensen

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.