Effektiv, energetisk lymfdränage för en frisk kropp en och klar hjärna

Effektiv, energetisk lymfdränage för en frisk kropp en och klar hjärna

Hjälp din kropp att göra sig av med gamla, uttjänade celler och skapa plats till nya och friska celler. Med BodyTalks egen, speciellt effektiva lymfdränage renar vi kroppen från ”avfall” (t ex ansamlingar av gifter, medicinrester, inflammation, patogener) och instängda känslor.
Din fysiska och mentala kropp har en tendens att hålla fast vid ting varför den behöver lite hjälp, medan du själv bara njuter av den avslappnande och behagliga behandlingen.
 

Lymfsystemet är avgörande för din kropps hälsa

De flesta människor tänker inte på deras lymfsystem men faktiskt är dess funktion så viktig att vi inte skulle kunna överleva mer än någon timme utan det. Lymfsystemets nära koppling med immunförsvarets är en självklar orsak till att hålla det i bra form. Det skyddar nämligen kroppen mot sjukdom genom att tillverka lymfocyter och antikroppar, genom att förhindra sjukdomsframkallande organismer (t ex bakterier, virus, gifter och cancerceller) från att cirkulera i kroppen, hålla en hälsosam vätskebalans (så näringsrik och syresatt vätska förs in i cellerna, och ut igen (med avfall), när de hr gjort sitt arbete) samt stötta matsmältningssystemet genom att absorbera fett och motverka infektioner, och så upptar det lipider (viktiga biologiska fetter) från tarmarna och transporterar ut dem i blodomloppet.
 
 

Bristande vätskerörelse kan orsaka allt från cellulitis till cancer

Om inte mellanrumsvätskan tas upp av lymfkärlen ligger den som ”stilla tjärnar” i kroppen. Det skapar ödem och svullnad i t ex buk, ben och händer. Stillastående vatten är en perfekt plats för bakterier att växa och formera sig i. Och det är just här som BodyTalks speciella lymfdränage kommer in i bilden. För att få syre och näringsrikt blod upptaget i kroppens väv är det nödvändigt att först dränera lymfa fylld med cellers avfall och överskottsvätska.
 
Varje dag finns det två-tre liter vätska som inte sugs tillbaka i det kardiovaskulära systemet och det är då upp till lymfsystemet att ta hand om det. Fungerar inte det optimalt, och vätskan blir liggande i kroppens mellanrum, drunknar cellerna. De dör, och det gör även personen.
 

Boosta kropp och sinne med en vårstädning

BodyTalk med lymfdränage är en säker, effektiv (energetisk) och blid (fysisk) BodyTalk-teknik som aktiverar lymfkärlens absorberingsförmåga så att kroppen dräneras från överskottsvätska. Immunförsvaret får en stor boost och tekniken har stor betydelse för organfunktion, matsmältning, hormonspel, allmänna kroppsenergier, cirkulationssystem, luftvägssystem m.m. Och, kanske oväntat, har tekniken som regel stor betydelse för klientens mentala balans, då undertryckta känslor, aktiva minnen och låsta övertygelser ofta ligger och skvalpar runt i kroppens mellanrumsvätskor och stör fysiologin och humöret.
 
Känner du dig svullen, vårtrött eller har svårt att bli frisk från en förkylning, bronkit eller influensa?
Vill du bli fysiskt och mentalt redo för våren eller bara skämma bort dig själv med en härligt avslappnande behandling som gör dig lätt, glad och full med energi, boka då en tid hos BodyTalk Torreblanca.
 
Vill bo boka tid för en session eller få mer information om BodyTalk är du välkommen att ringa mig på tel. +34 607 62 91 06, maila till: helle.torreblanca@gmail.com – eller läs mer om BodyTalk på: www.bodytalk-torreblanca.com
Av Helle Espensen, auktoriserad BodyTalker – både människor och djur är välkomna.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.