Snygg köksutrustning i La Cala

Snygg köksutrustning i La Cala

Gillar du Joseph Joseph, Le Creuset, Ruffoni, Lékué, Gefu, Bugatti, Global, Eva Solo eller andra kvalitetsmärken när det kommer till köksprylar är ett tips att ta vägen förbi La Cala de Mijas, där du kan se, känna och köpa snygga saker till ditt kök. Har du aldrig hört talas om de ovanstående märkena är det också en bra anledning till att titta förbi butiken – det handlar om märken och produkter som är värda att känna till och som kommer att förändra hur du arbetar i ditt kök.
 
Cocinas Plus har haft en köksbutik i Marbella i flera år, en butik som har blivit mycket populär tack vare att den erbjuder en mängd kvalitetsprodukter som många vill ha när de kockar. Och när La Cala de Mijas, ett av de områden på Costa del Sol där det byggs för fullt visade sig att vara mycket populärt bland skandinaver beslutade Cocinas Plus sig för att en köksutrustningsbutik även där.
 
Cocinas Plus har legat centralt i La Cala de Mijas i flera år och ingen som kört förbi La Cala de Mijas har väl kunnat missa den stora skylten med Johan och Ian, som gör reklam för Cocinas Plus. I La Cala-butiken hittar du ett köks-showroom på gatuplan samt ett mecka för alla som gillar köksutrustning. Där finns allt: grytor, kastruller, pannor, skålar, slevar, små maskiner som kan allt m.m. Ja, du hittar allt du behöver för att ge ditt kök och dina aktiviteter i köket det där lilla extra. Och är du på väg till en födelsedag, bröllop, jubileum eller annan fest så kan du alltid hitta en spännande present hos Cocinas Plus i La Cala de Mijas eller Marbella, där butikerna har öppet: vardagar kl. 10-19 och lördagar kl. 10-14.
 
Titta in till Cocinas Plus där Davinia, Regina eller María hjälper dig att välja rätt utrustning. Skulle du dessutom behöva ett nytt kök finns det köksexperter på plats också!
 
www.cocinasplus.com – Tel. +34 952 58 77 59
Av Cocinas Plus

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.