Skäm bort dig själv och få ordning på din sving med ”svingdoktorn” Leif Nyholm

Skäm bort dig själv och få ordning på din sving med ”svingdoktorn” Leif Nyholm

Fredagen den 27 april bjuder BoConcept PlusStore in till en exklusiv och unik upplevelse på Rio Real Golf. Du får en helt speciell golf clinic-upplevelse när tränare Leif Nyholm ger dig individuell och personlig träning.

 
Leif Nyholm var tidigare Thomas Bjørns tränare och han har även varit golfkommentator på Viasat Golf i 25 år tillsammans med Henrik Knudsen. Dessas kompetenta kommentarer har alltid kryddats med en stor portion humor och insikt – och strax innan Golf Clinicen kommer de att kommentera från The Masters på Augusta.
Det kommer att bli en rolig dag och tränare Leif kommer, med sin lättsamma humor, se till att du både lär dig nytt och har roligt.
 
Leifs arbete med golfsvingen är okomplicerad och hans erfarenhet av Trackman har avslöjat många nya saker om golfteknik. Trackman är en radarteknik som kan dissekera varje enskilda golfsving och bryta ned dess DNA. Leif analyserar denna information och visar dig därefter hur du får en bättre sving och blir en bättre golfspelare.
 
Dagens program börjar med morgonkaffe. Därefter blir det direkt individuell träning och analys med Trackman samt video för hälften av deltagarna (max 10 personer) medan övriga spelar 18 hål på Rio Reals fina bana.
 
Efter en runda och en härlig lunch med clubsandwich och vatten i klubbhuset byter deltagarna aktivitet så att de som har varit ute på banan får Trackman analys med video och tips, och de som precis får goda råd och analys av Leif tee:ar ut med ny kunskap och förbättrad sving.
 
När alla har gått de 18 hålen och fått Trackman-analys avslutas kvällen med först en tapa och därefter en god middag, som avnjuts på restaurangen La Salina i Fuengirola. Där serveras biff och ett glas gott vin och det blir en trevlig kväll tillsammans med Leif Nyholm, som berättar anekdoter om livet på touren.
Och anekdoter finns det många av. Medkommentator Henrik Knudsen berättar om Leif: ”Även om jag med tiden har hört hans favoritvitsar många gånger skrattar jag fortfarande. Det är få som har bättre berättarförmåga än Leif, och jag hoppas att jag får tillfälle att låtsas som om jag inte skrattar många fler gånger – bara så att han inte blir för självgod.”
 
Pris för att delta i evenemanget inklusive mat: 125 euro per person.
 
Anmälan görs till: jp@boconcept.es senast 10 april för att säkra dig en plats.
OBS! Maximalt antal deltagare är 20 personer så det rekommenderas att boka sin plats snabbt! Av denna orsak är det inte möjligt att anmäla hela grupper, anmälan ska göras personligen.
Av BoConcept PlusStore

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.