Vårens trender hos Roche Bobois bjuder på oväntat allsidighet och vintage

Vårens trender hos Roche Bobois bjuder på oväntat allsidighet och vintage

Vårens trender hos Roche Bobois bjuder på oväntat allsidighet och vintage
Valet av material och användandet av typologier har varit Roche Bobois signatur redan från början.
Nicolas Roche, kollektionschef för Roche Bobois, berättar om vår/sommar-kollektionen 2018:
”Jag har tre ord för den nya kollektionen: närhet, material och rörelse. Närheten i den överförda betydelsen ger mening till objekten och materialen (keramik, marmor) och ger designers möjlighet att bygga objekten vilket ger liv till deras visioner. Och rörelsen, oavsett om den är verklig eller designad, ger liv till möbler som annars skulle vara stationära.”
 
Det är många nya trender på väg hos Roche Bobois och just trender är någonting som Nicolas Roche jobbar med och tänker på varje dag.
”En evigt återkommande fråga är vad som kommer att vara nästa års trend. Utöver färger och material är det, som jag tycker är mest intressant, att se människor föras samma med funktion och smak. Ibland kan det finnas en diskret referens till någonting som är vintage eller en oväntad allsidighet – med andra ord kan det vara allt som tillför ett uns charm eller funktionalitet”, förklarar Nicolas Roche.
 
Maison Lacroix-kollektionen

Charm finns det mycket av i Christian Lacroix Maisons nya, breddade kollektion. Som en gest till den franska Art Vivre har Lacroix breddat sin exklusiva kollektion hos Roche Bobois. Kollektionen hade redan möbler och fåtöljer med Lacroix karakteristiska breda svarta ränder på azurblå eller vallmoröd bakgrund, vilket hade konnotationer till skyltdockor från Haute Couture systugor men nu tillförs även soffor och ottomaner, som är klädda i stormblå velour med mönster från Provenceregionen. Dessa precisa designer har ”droppande” effekt och skapar ett lekande intryck.
 
Besök Roche Bobois för inspiration samt om du vill ha hjälp med din inredning. Cecile Peyrard och hennes team med professionella inredningsexperter står redo till att hjälpa dig.
Ctra. Cádiz-Málaga, Km. 185, 29603 Marbella, tel. 952 77 78 58
Av Roche Bobois

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.