Endast för kvinnor – en dag med mode, skönhet, hälsa och välmående

Endast för kvinnor – en dag med mode, skönhet, hälsa och välmående

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Är du kvinna och vill skämma bort dig själv lite? Kryssa då för lördagen den 14 april i din kalender. Denna dag bjuder nämligen fyra kvinnor in till ett evenemang som fokuserar på några av de saker som många kvinnor intresserar sig mycket för: mode, skönhet, motion, kost och välmående.
”Detta evenemang är endast för kvinnor och tanken är att vi ska ha en trevlig och inspirerande eftermiddag tillsammans”, berättar Ann Charlotte Rom, som är en av de fyra initiativtagarna bakom evenemanget.
Ann Charlotte Rom är försäljare i Spanien av det populära modemärket Comfy och den 14 april kommer hon att visa upp sommarkollektionen. Under evenemanget kommer även Angela Cervin från Centro Belleza att berätta om skönhetsvård, Malue Claudi kommer gå in på djupet med sin Kranio Sakral Terapi, som hjälper vid kronisk smärta i kroppen, och Maria Steffensen, som är coach, kommer att ge inspiration till hur man kan leva en hälsosammare och gladare livsstil.
”Gästerna ska få massa bra och nya idéer med sig hem men det kommer även att finnas tid till att vara social och till att äta lite god mat och dricka lite gott vid, och kanske även för ett dopp i poolen”, berättar Ann Charlotte Rom, som hoppas att evenemanget blir det första av många.

 
Evenemanget, som är gratis, har plats för 40 kvinnor. Adress fås vid anmälan som görs per telefon, tel. 622 67 09 09.
Av Ann Charlotte Rom

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco