Högt positionerad inom domstol dömd för smyckesstöld · Mer rea än någonsin · Världens bästa whisky säljs för 14 euro i Aldi

Högt positionerad inom domstol dömd för smyckesstöld · Mer rea än någonsin · Världens bästa whisky säljs för 14 euro i Aldi

Högt positionerad inom domstol dömd för smyckesstöld

Generalsekreteraren för Junta de Andalucías domstol, Eugenio Pizarro, har valt att avgå efter att han förra veckan dömdes för att ha stulit flera smycken från sin svärmor. Generalsekreteraren har erkänt och accepterat sitt straff på 12 månaders fängelse samt 4 900 euro i böter. Hade han inte erkänt samt samarbetat med myndigheterna hade han riskerat upp till fyra års fängelse.
Eugenio Pizarro hade tillgång till sin svärmors privata kassaskåp från vilket han under flera års tid stal smycken som han sedan sålde vidare till specialbutiker som köper guld och silver.
 
 
{loadposition google}
 
 

Mer rea än någonsin

Årets stora sommarrea har börjat och för första gången någonsin har alla Málagaprovinsens shoppingcenter och franchisekedjor startat rean samtidigt – den 1 juli. Förr valde bland annat El Corte Inglés att börja rean i augusti som ju var praxis för bara några år sedan. Mätt i antal timmar per dag kommer rean också vara längre i år för en lagjustering gör det möjligt för stora shoppingcenter och varuhus att ha öppet fram till kl. 23.00 medan detaljhandeln tillåts ha öppet ända fram till midnatt – även helger. Det har bland annat Miramar C.C. i Fuengirola samt butiker i Málagas hamn Muelle Uno valt att dra nytta av, och fler butiker förväntas göra likadant.
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 
whiskey
 

Världens bästa whisky säljs för 14 euro i Aldi

Det är inte så mycket glamour över dem men mätt i kvalitet är det ingen som slår dem. Det handlar om de två whiskysorterna Highland Black Scotch Whisky och Islay Single Malt Scotch Whisky som står högst på podiet hos organisationen ”Spirits Business Scotch Whisky Masters” när de väljer världens bästa whisky. Den första i kategorin ”Bästa 12-åriga whisky” och den andra i kategorin ”Bästa malt Islay whisky”. De två whiskysorterna står på hyllorna i alla Aldi-matbutiker och kostar 14 respektive 19 euro. En god whisky behöver alltså inte vara dyr.
 
 
{loadposition google_native}

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.