Stort beslag av kokain i Málaga · Ryanairs strejk i Málaga avblåst · Pumpaöl till Halloween

Stort beslag av kokain i Málaga · Ryanairs strejk i Málaga avblåst · Pumpaöl till Halloween

Stort beslag av kokain i Málaga

Historiens näst största kokainbeslag i Europa gjordes tisdag morgon i ett av Málagas mindre industriområden – Santa Teresa. Det var i tisdags kl. 7 på morgonen som 50 poliser stormade några gamla industrilokaler i industriområdet och gömt i frukt och grönt fann de 6 000 kg kokain, som på gata är värt ca 360 miljoner euro.
Tillslaget är ett resultat av en längre tids samarbete mellan Guardia Civil och Policía Nacionals specialenheter för narkotikasmuggling och ekonomisk kriminalitet.

 
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 
 

Ryanairs strejk i Málaga avblåst

Det irländska flygbolaget och de spanska piloterna har nått en överenskommelse, vilket gör att den strejk som det varslats om på spanska flygplatser, bland annat Málaga, nu har avblåsts. Det nya avtalet innebär att de spanska piloterna kommer att fortsätta att arbeta med irländska kontrakt men att dessa nu kommer att omfattas som den spanska arbetsmarknadslagen. För piloterna innebär detta bland annat att de från och med nyår kan ta ut fem veckors föräldraledighet.
I ett pressmeddelande betonar Ryanair att det är frivilligt för piloterna om de vill ha kontrakt som omfattas av den spanska arbetsmarknadslagen, då de därmed förlorar fördelarna med att i stället omfattas av den irländska arbetsmarknadslagen som, enligt Ryanair, ger piloterna fler fördelar jämfört med den spanska lagstiftningen.
 
 
 
 
{loadposition google}
 
 
 
 

Pumpaöl till Halloween

Det galiciska bryggeriet Estrella Galicia tvekar inte när det kommer till att presentera en ny öl på marknaden. Bryggeriet släpper nu nämligen en öl med smak av pumpa och vanilj, vilket ger ölen en speciell, söt smak, och den sägs passa speciellt bra ihop med paj.
Tidigare i år presenterade bryggeriet en öl med smak av paprikan Padrón och det lilla skaldjuret Percebes, som båda är specialiteter från Galicien.
Ölen Estrella Galicia är utan tvekan den bäst säljande ölen i Galicien. Under de senaste tio åren har Estrella Galicia expanderat sin marknad till resten av landet och ölen har således säkrat sig en plats bland de Topp 10 bäst säljande ölen i Spanien.
 
cerveza calabaza
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.