Glasögon med stil och klass hos Unioptica

Glasögon med stil och klass hos Unioptica

Använder du glasögon och låter namnet Lindberg bekant? Ja, du är inte den enda för det danska företaget är bland de mest kända inom glasögonmärkenas elit.

 
Hos Unioptica i Fuengirola kan man hitta Spaniens största utbud med glasögon från det kända glasögon- och designföretaget Lindberg. Dansk design när du ska se bra ut.
 
För fyra år sedan introducerade Lindberg deras kollektion N.O.W. som är snygg, minimalistisk design med sinne för detaljer i en oöverträfflig kvalitet. N.O.W.-kollektionen är bland den mest sålda hos Unioptica och de senaste åren har det också kommit många nya och spännande modeller i denna kollektion.
Materialvalet är 100 procent titan i skalmarna och i ramarna används det en ny och innovativ plast som har mycket stor flexibilitet och styrka, vilket gör att bågarna kan göras tunna och eleganta med fina kanter, vilket är just det som kännetecknar en stor del av denna kollektion.
 
Designen är innovativ, lätt och luftig. Glasögonen är behagliga att använda och går att göra personliga, vilket innebär att kunderna kan skräddarsy sina glasögon. Det finns också många kombinationsmöjligheter. Bågarna finns i 23 olika färger, skalmarna i 47 olika färger och tre olika former.
Att Lindberg är bland världens ledande märken syns tydligt på det internationella erkännandet som de har fått under årens lopp. Det har hunnit bli 94 internationella designpriser och både bland Europas kungligheter och de ”kungliga” inom Hollowoodeliten finns det många nöjda användare
 
Titta in till Unioptica och upplev den eleganta N.O.W.-kollektionen från Lindberg.
 
Skulle du vara tveksam kring vilken styrka du behöver, kom då ihåg att Unioptica alltid bjuder på en gratis SUPERSYNUNDERSÖKNING med kontroll för både grön- och gråstarr.
Tel. 952 199 254 – www.unioptica.com

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.