Nytt unikt bostadsprojekt med direkt förbindelse till fyra golfbanor

Nytt unikt bostadsprojekt med direkt förbindelse till fyra golfbanor

Likt en balkong över Golfdalen är detta bostadsområde i boutique-stil lättillgängligt från Rondavägen, med den nya vägen som leder direkt till golfbanorna La Quinta, Los Naranjos, Aloha och Las Brisas.

 
Detta är ett exklusivt grindsamhälle som genomsyras av unik boutique-atmosfär. Projektet börjar med sju ikoniska komplex som var och en kommer att bestå av 49 rymliga, moderna lägenheter och takvåningar med tillhörande fina trädgårdar som växer ihop med den vackra naturen runtomkring.
 
Det moderna konceptet kommer sedan att följas av en andra fas, med ytterligare 70 bostäder.
 
The View Marbella är innovativa bostäder, i ett sofistikerat område med modern arkitektur och nutida, konstnärlig interiör.
 
Här har varje våningsplan studerats in i minsta detalj för att optimera upplevelsen av de stora inomhusytorna med hänsyn till t ex det naturliga ljuset, den fantastiska utsikten samt för att säkerställa den privata känslan i varje bostad.
 
I det stora utbudet av olika lägenheter hittas takvåningar med takterrasser samt tillval som pool och köksdesign liksom även lägenheter med härliga patios som ger en speciell känsla och ett härligt ljusflöde i hemmet. Dessutom används den senaste teknologin vilket garanterar hög komfort och som även ökar känslan av hemtrevnad.
 
The View Marbella erbjuder 24-timmars säkerhet, god concierge service, gym och ett elegant spa med en 25 meter lång träningspool både inom- och utomhus. Det finns även ett område för barnen som skapats för att ge varje familjemedlem och alla boenden i området en plats som passar för avslappning.
 
The View Marbella tar konceptet ”Luxurious Living” till en ny nivå.
Theviewmarbella.com/Tel. +34 901 233 605

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.